• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalin derili mi ince derili mi? Nasil anlasilir

Moonwalker2121

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2018
6
4
36
29
arkadaslar merhaba unarim biri yardimci olabilir bana. kemerli burun ucu düsük ve top seklinde bir burnum var ama kalin derili mi ince derili mi bilmiyorum. kalin derili veya ince derili oldugunu nasil anlarim? resimden bakip anliyabilecek varsa özelden resimde yolluyabilirim.

Burun ucuna bak canım kalın deride etli yuvarlak ve kanatlar kalın oluyor benim derim ince kemikler kıkırdaklar aynen derinin dışında gibi hissediyorum

Burun ucuna bak canım kalın deride etli yuvarlak ve kanatlar kalın oluyor benim derim ince kemikler kıkırdaklar aynen derinin dışında gibi hissediyorum

yani kalin derili o zaman buyuk ihtiaml bendeki, pazartesi sirf bunun icin doktora gidecegim ögrenmek icin. Kalin deride ameliyat daha zor buyuk bir degisim beklenmez diyolar, bu söylemler korkutuyor malesef beni. cevabin icin tesekkur ederim.

Ben iki sefer ameliyat oldum çok çok pişmanım ince deride de en ufak iğne ucu kadar pürüz göze batıyor insanlar bana acıyarak bakıyor üstelik doktorlar burnum için çok kolay az kavis ve ucunu toparlama yeterler diye yorum yapıyordu bence hiç bulaşmayın yüze bütün olarak bakın eski resimlere bakıyorum da o burunla çok güzelmişim şimdi herkes çirkinleştiğimi ifademin tuhaf olduğunu söylüyor üstelik asla doğal burun rahatlığı olmuyor iyi bişey olsa iki doktorumda çok şekilsiz burnu var kendileri olurlardı

arkadaslar merhaba unarim biri yardimci olabilir bana. kemerli burun ucu düsük ve top seklinde bir burnum var ama kalin derili mi ince derili mi bilmiyorum. kalin derili veya ince derili oldugunu nasil anlarim? resimden bakip anliyabilecek varsa özelden resimde yolluyabilirim.
Burun ucunu altan ve yukardan iki parmaginla kıstır oynat. Deri elinde esnek degilse kalin deridir. Burnun yagli ve gozenekliysede kalin deridir.

Burun ucunu altan ve yukardan iki parmaginla kıstır oynat. Deri elinde esnek degilse kalin deridir. Burnun yagli ve gozenekliysede kalin deridir.
Dediginizi yaptim ama karar veremiyorum.
Size özel mesaj olarak resmimi göndermek istiyorum ama malesef özel mesaj yolluyamiyorum. pazartesi doktora gidecegim ama aklimi kurcaliyor ince mi degil mi diye belki sizde resimden anliyamazsiniz ama ikinci bir dusunce olmus olur en azindan.

Dediginizi yaptim ama karar veremiyorum.
Size özel mesaj olarak resmimi göndermek istiyorum ama malesef özel mesaj yolluyamiyorum. pazartesi doktora gidecegim ama aklimi kurcaliyor ince mi degil mi diye belki sizde resimden anliyamazsiniz ama ikinci bir dusunce olmus olur en azindan.
Yuzunuzu kamufle ederek sadece burnunuzun resmini buraya atabilirsiniz.

Back