KALIN DERİ

içim karardi haha :))) kemerin oldugu yer dglde uc kismi kanatlar kalın deri :))) senin burnunu goreblrmymm :) nolur :)

Kalın deri kalın deridir :KK70:
Bugün baya inmişti şişliğim
Sabahları korkunç akşamları süper oluyor
Beni arkadaş olarak eklersen hafta hafta çektiğim fotoğrafları görebilirsin :KK53:

Bu eklediklerimden kafa attığım pazar
Diğeri 2-3 hafta önce çektiğim fotoğraflar. Hala burun ucum ne kadar şiş anlayabilirsin. Doktorum 1 seneden önce inmesini beklemememi söyledi. Kötü mü hayır ama daha ince olacağını bilmek sabırsızlandırıyor:KK14::KK53:

image.jpg image.jpg

O şekilde olduğu söyleniyor.
Şehir efsanesi gibi birşeyde olabilir.
Lakin kalın deriye şekil verilmesi zor ve mantıken doğru geliyor bana
.
burnunuzun bu şiş haliyse super cnk siş gbi durmuyor :)) sizin kaln deri fakat burun keskin uca sahp benimki fenaaa top gbi hehe :)))

Ben ameliyat olmadan once de herkes burnunda hicbir sey yok senin, kendini sev diyorlardi. Ki ben kendimi seviyordum zaten, ama ameliyat sonrasi 1.000 kati daha cok seviyorum. Iyi ki de olmusum, inanilmaz bir mutluluk aynaya bakip duzgun bir burun gormek. Ama kafada bir burun sekli ile ameliyata girmemek, gercekci beklentilerinin olmasi onemli. Ben eski burnumdan kotu olamaz ya diyerek girmistim. Aslinda oladabilirdi, ne doktorlar var ayni burnu copy-paste gibi farkli suratlara yapistiran. Ama benim doktorum muthisti. Cok memnunum. Cooooook mutluyum masallah

Bnde asistana olacaktı amlyati asistanları güvenme dediler bende daha çok arastrsam vazgecicegimi blydm oyuzden eski burnm çok kötüydü bundan kötüsü ne olablrki dedim ve iyiki kendimi asistana birakmisim okadar güzel ve doğal yaptıki ayni zamanda çok ilglydi elleri dert gormesin

Ben ameliyat olmadan once de herkes burnunda hicbir sey yok senin, kendini sev diyorlardi. Ki ben kendimi seviyordum zaten, ama ameliyat sonrasi 1.000 kati daha cok seviyorum. Iyi ki de olmusum, inanilmaz bir mutluluk aynaya bakip duzgun bir burun gormek. Ama kafada bir burun sekli ile ameliyata girmemek, gercekci beklentilerinin olmasi onemli. Ben eski burnumdan kotu olamaz ya diyerek girmistim. Aslinda oladabilirdi, ne doktorlar var ayni burnu copy-paste gibi farkli suratlara yapistiran. Ama benim doktorum muthisti. Cok memnunum. Cooooook mutluyum masallah
burnunu gordum cok begendm :)) benmkndn snra eski burnun sorunlu dglmis cok :) doktorun kmdi

burnunu gordum cok begendm :)) benmkndn snra eski burnun sorunlu dglmis cok :) doktorun kmdi

Tesekkur ederim cok. Dr. Abdulkadir Goksel, memnunum cok burnumdan 3 ay bile olmadi henuz 1 sene gecse de son haline gelse diye bekliyorum, bir de benim cok nefes alma sonurum vardi o da cozuldu super oldu :))

Kızlar bende kalın deriliyim. Doktor arıyorum. Ünlü doktorların çoğu böyle burunla uğraşmak istemiyor :KK43: Abdulkadir Goksel'e görüşecem. O da yapamazsa bilmem artık :KK61: Deli oldum . Doktor araştırmaktan yoruldum :mad::mad::mad:

ya kızlar kalın deri nasıl oluyor ince deri nasıl oluyor vala kafam karıştı benim derim nasıl ki acaba çözemedim :)

X