- 24 Şubat 2015
- 42
- 5
- 36
cok korkuyorum ya insallah çok güzel bir burnun olur :) peki senin burnunu gorme ihtimalm varmiı daha hç kalın derili amlyt olan goremdm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok korkuyorum ya insallah çok güzel bir burnun olur :) peki senin burnunu gorme ihtimalm varmiı daha hç kalın derili amlyt olan goremdm
Birde kalın derililerde burun ucu düşmesi sıkıntısı yaşanabiliyor.
Ay olmaz mi cok sagol ya :)) bu sis haliyle bile guzel duruyor :)) doktrn kmdi :) ama benim daha kalın derim ya ozellikle kanat ve burun ucum ((oldu sanırım:)
ben gördüm seninkini. İnan benim ilk burnumdan çok daha iyi, hiç korkma. Doktorum Muhitdin EskiAy olmaz mi cok sagol ya :)) bu sis haliyle bile guzel duruyor :)) doktrn kmdi :) ama benim daha kalın derim ya ozellikle kanat ve burun ucum ((
insallah guzel olus eger olmazsa babm vurup kırar hehe :)) en fazla 5 bin verebilirdm o yuzdn 5 bine olucm bkınsana burnumabirde devlet hastanelerinde ucuz die kendini riske atma.. ömürlük bi burun istiyorsan biraz elini cebine atacaksın mecbur.. çünkü bu ameliyat ve sonrasında oldu olmadı beğenmedim psikolojisi beter bişey.. kaç arkadaşım var devlet hastanesinde olan burun delikleri asimetrik deil veya nefes alamıyorlar bunların hepsi bi sorun.. işin ehli bi doktor araştır canım
yeni resim attım bak :)ben gördüm seninkini. İnan benim ilk burnumdan çok daha iyi, hiç korkma. Doktorum Muhitdin Eski
insallah guzel olus eger olmazsa babm vurup kırar hehe :)) en fazla 5 bin verebilirdm o yuzdn 5 bine olucm bkınsana burnuma
oldu sanırım:)
cok tesekkur ederm :)) bend cok isterdim ama ailem daha para vermez :)) aslinda ankarada 7bin filan fiyat yok en en pahalisi 6 bine flan yapyorçenen de gamzeli çok güzel küçük bi burun olur sana çok güzel olursun.. 5 bin bilmiyorum işin ehli var mı öyle 5 bine yapan?ben burda bi doktora muayene oldum 4500 fln dedi adam bana ama güven vermedi hiç yaptığı brunlarıda hiç beğenmedim.. Muhammet bey 7500 e yapıyor bnde senin gbi düşündüm çok geldi banada başta ama yorumlardan resimlerden Muhammet beye karar verdim 29 nisanda ameliyatım var inş.
Teşekkür ederim umarım güzel olur şişi indikçe. Bu arada gördüm yeni fotoğrafını:) ama dediğim gibi benimki çok çok daha zor bi burundu keşke ilk halimin yandan fotoğrafı olsa göstersem için rahatlar. çok emerli ve ucu düşüktü. İyi bir doktor bulursan çok tatlış bi burnun olur canımyeni resim attım bak :)
ilk doktorum harun çöloğlu idi düzce'deydi o zamanlar kendisi. 2. doktorum muhitdin eski.canım 1. ve 2. doktorun kim? güzel bi burun olmuş.
teşekkürler bu arada umarım şişler indikçe de güzelleşir daha da:)canım 1. ve 2. doktorun kim? güzel bi burun olmuş.
Ay keşke gorseydim ya :) burun derim inceltilcekmiş sizlerndmi öyle olduTeşekkür ederim umarım güzel olur şişi indikçe. Bu arada gördüm yeni fotoğrafını:) ama dediğim gibi benimki çok çok daha zor bi burundu keşke ilk halimin yandan fotoğrafı olsa göstersem için rahatlar. çok emerli ve ucu düşüktü. İyi bir doktor bulursan çok tatlış bi burnun olur canım
yok burun deliklerine dokunulmadı benimAy keşke gorseydim ya :) burun derim inceltilcekmiş sizlerndmi öyle oldu
Delik degl, derim kalınya o incelecekmişyok burun deliklerine dokunulmadı benim
aaa ilk defa duydum öyle bişey canım hiç bilmiyodum. neden inceltmesi gerekiyormuş peki?Delik degl, derim kalınya o incelecekmiş
Kalin diye iste. Burnum gercekten kuculup şekil alsn dyeaaa ilk defa duydum öyle bişey canım hiç bilmiyodum. neden inceltmesi gerekiyormuş peki?