KALIN DERİ

Yoo kbbci düzeltiyo canım hazır amelyattayken düzeltirmisiniz dedim kemeri ben gayette iyi yapıyor bi arkadasım oldu gecen sene de zaten

Ozellerde bilemem ama KBB ci gorunusle ilgilenmez sağlık sorununu gideririr ama kemrliyse sekil bozukluğu varsa da o estetik cerrahın isin bana KBBci ben yaparsam cçöküntü oluşur seklini elleyemem plastiktte ol dedi

Valla seninki biraz başından savmış :) bizimki gayet yapıyo 2 senedir estetikli arkadaşım gayette memnun

Başından savmak değil doğrusu o zaten KBB cini yaptığı esttkle estetikcinin yaptığı is bir olmaz iyikide savmis bende çok memnunum millet üçüncü amlytlari olyo o kadar para dokuyolar özel deyip deyip ben bi kuruşvermeden mmükemmel bi buruna sahip oldum

oh oh ne guzel :)) peki deriniz kalinmydi

Benimde kalın deri siz kime ameliyat oldunuz ?15 gün önce övgü şampiyonu bir doktorla görüştüm beni başından savmak için binbir takla attı moralim çok bozuldu. Doktor araştırıyorum siz kime oldunuz ?

Aaaa canım para vermedin mi sende ay ne cok kisi Var para vermeden kurtulan memnun olan :) çok güzel valla :) nerde oldun hangi doktor :?

paraya cok doymuş sanırım..

Ben araştırma hast. Asistana oldum ama siz asistanları guvenmezsiniz

Anladım canım ay benim doktorum kbbci diye ben ona bile telaş oluyorum :) ama önemli olan senin suan mutlu olman :) keske benimde asistan da olsa güzel bi burnum olsa bakalım bizim doktor neler yapıcak

Ben çok mutluyum çok ta memnunum darısı sizlern basina

Yazmazlar
Ya geyik yada işimi gördüm gittim meselesi hakim bu forumda
Ben kalın deriliyim 5,5 ay oldu ameliyat olalı.
İyileşme süreci uzuyor bizlerde.
Şişlikler daha geç iniyor.
Örneğin hörgüç gibi kemerim var hala
Üstüne bastırınca ve masajla iniyor ama dokunmazsam yine hörgüç

Birde kalın derililerde burun ucu düşmesi sıkıntısı yaşanabiliyor.
Çok şükür benim ödemlerimin geç inmesi haricinde sıkıntım olmadı

içim karardi haha :))) kemerin oldugu yer dglde uc kismi kanatlar kalın deri :))) senin burnunu goreblrmymm :) nolur :)

Arkadaslar lutfeen kalin derili ameliyat olan yok muu
Ben de kalın deriliyim,revizyon ameliyatı oldum bugün tam 14 gün oldu. Atel çıktı bugün inanılmaz bir şişlik var balığa benzettim kendimi resmen.

Ben de kalın deriliyim,revizyon ameliyatı oldum bugün tam 14 gün oldu. Atel çıktı bugün inanılmaz bir şişlik var balığa benzettim kendimi resmen.
yoksa ilk amelytn kalin deri diyemi olumsuz oldu ((

öyle olduğunu sanmıyorum kemikle ilgili bi sorun vardı, sonradan yamulmuştu. Bence kalın derinin tek dezavantajı şişliklerin geç inmesi
cok korkuyorum ya insallah çok güzel bir burnun olur :) peki senin burnunu gorme ihtimalm varmiı daha hç kalın derili amlyt olan goremdm

bende özel bir hastanede çalışıyorum estetik için görüştüm fakat burnum çok etli kemik te sorun yok ama doktor ete şekil vermek daha zor dedi bide kanatlarında belli belirsiz iz kalabilir dedi böle bi durumda ameliyat olanlar varsa yazsın lütfen ucu topak ve geniş bi burnum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…