Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oh oh ne guzel :)) peki deriniz kalinmydiBaşından savmak değil doğrusu o zaten KBB cini yaptığı esttkle estetikcinin yaptığı is bir olmaz iyikide savmis bende çok memnunum millet üçüncü amlytlari olyo o kadar para dokuyolar özel deyip deyip ben bi kuruşvermeden mmükemmel bi buruna sahip oldum
Aaaa canım para vermedin mi sende ay ne cok kisi Var para vermeden kurtulan memnun olan :) çok güzel valla :) nerde oldun hangi doktor :?Başından savmak değil doğrusu o zaten KBB cini yaptığı esttkle estetikcinin yaptığı is bir olmaz iyikide savmis bende çok memnunum millet üçüncü amlytlari olyo o kadar para dokuyolar özel deyip deyip ben bi kuruşvermeden mmükemmel bi buruna sahip oldum
paraya cok doymuş sanırım..Benimde kalın deri siz kime ameliyat oldunuz ?15 gün önce övgü şampiyonu bir doktorla görüştüm beni başından savmak için binbir takla attı moralim çok bozuldu. Doktor araştırıyorum siz kime oldunuz ?
içim karardi haha :))) kemerin oldugu yer dglde uc kismi kanatlar kalın deri :))) senin burnunu goreblrmymm :) nolur :)Yazmazlar
Ya geyik yada işimi gördüm gittim meselesi hakim bu forumda
Ben kalın deriliyim 5,5 ay oldu ameliyat olalı.
İyileşme süreci uzuyor bizlerde.
Şişlikler daha geç iniyor.
Örneğin hörgüç gibi kemerim var hala
Üstüne bastırınca ve masajla iniyor ama dokunmazsam yine hörgüç
Birde kalın derililerde burun ucu düşmesi sıkıntısı yaşanabiliyor.
Çok şükür benim ödemlerimin geç inmesi haricinde sıkıntım olmadı
Ben de kalın deriliyim,revizyon ameliyatı oldum bugün tam 14 gün oldu. Atel çıktı bugün inanılmaz bir şişlik var balığa benzettim kendimi resmen.Arkadaslar lutfeen kalin derili ameliyat olan yok muu
yoksa ilk amelytn kalin deri diyemi olumsuz oldu ((Ben de kalın deriliyim,revizyon ameliyatı oldum bugün tam 14 gün oldu. Atel çıktı bugün inanılmaz bir şişlik var balığa benzettim kendimi resmen.
öyle olduğunu sanmıyorum kemikle ilgili bi sorun vardı, sonradan yamulmuştu. Bence kalın derinin tek dezavantajı şişliklerin geç inmesiyoksa ilk amelytn kalin deri diyemi olumsuz oldu ((
cok korkuyorum ya insallah çok güzel bir burnun olur :) peki senin burnunu gorme ihtimalm varmiı daha hç kalın derili amlyt olan goremdmöyle olduğunu sanmıyorum kemikle ilgili bi sorun vardı, sonradan yamulmuştu. Bence kalın derinin tek dezavantajı şişliklerin geç inmesi