• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KALIN CİLTLİ BURUN !?

motherofcatss

🌙
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2019
1.406
En iyi cevaplar
1
1.851
133
bugün ilk kez burnum için kbb uzmanı aynı zamanda estetik yapan bir doktora gittim 1 ay önce kendisinde kuzenim ameliyat oldu o tavsiye etti. doktorun bana ilk sorduğu soru simetri takıntın var mı? oldu. bende olduğunu söyledim. doktor 5 dk bunun üzerinde durdu ve bi yeri yamuk olsa sen çok takarsın mutsuz olursun böyle hastalara tavsiye etmiyoruz dedi ve beni vazgeçirmeye çalıştı. neyse sonra bi bakayım dedi burnuma baktı ve zaten cildin kalın istediğin gibi olmaz burnun küçülmez dedi. anlayacağınız aşırı moralim bozuldu. konu hakkında bilgisi olanlardan yorum alabilir miyim? ben burnum küçülsün hafif kalkık ve biraz kavisli olsun istemiştim kendisinden. fotoğraf ekliyorum.

Eklentiler

• 08C548D6-5A91-429F-9400-B0E58B900159.webp
    08C548D6-5A91-429F-9400-B0E58B900159.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 246
Bence Dr isabetli Bi karar vermiş bu ameliyata hiç ihtiyacın yok inan. Doğal burun gibisi varmi. Bir sürü riski varmış bu işin hiç bulaşma derim. Ameliyati olmadan iyi ki buraya yazmışsın.

Burnun gayet iyi görünüyor inan bana. Doktorun çok dürüstmüş helal olsun. Biz yaptırdık zor bi süreç oturması çok zaman alıyor sonuçta ne çıkacağı da belli değil sürpriz resmen. Çirkin bi burnun olsa sosyal yaşantını engelliyo olsa yaptır derdim ama ihtiyacın yok.

Gerçekçi bakicak olursak biraz sivri ama kötü değil hele ameliyatlik hiç değil burun zor bir ameliyat üst üstte 3. yü Olan var hem maddi hem manevi hem ruhsal sıkıntı istemiyorsan olduğu gibi bırak bacım

bugün ilk kez burnum için kbb uzmanı aynı zamanda estetik yapan bir doktora gittim 1 ay önce kendisinde kuzenim ameliyat oldu o tavsiye etti. doktorun bana ilk sorduğu soru simetri takıntın var mı? oldu. bende olduğunu söyledim. doktor 5 dk bunun üzerinde durdu ve bi yeri yamuk olsa sen çok takarsın mutsuz olursun böyle hastalara tavsiye etmiyoruz dedi ve beni vazgeçirmeye çalıştı. neyse sonra bi bakayım dedi burnuma baktı ve zaten cildin kalın istediğin gibi olmaz burnun küçülmez dedi. anlayacağınız aşırı moralim bozuldu. konu hakkında bilgisi olanlardan yorum alabilir miyim? ben burnum küçülsün hafif kalkık ve biraz kavisli olsun istemiştim kendisinden. fotoğraf ekliyorum.

Burun uzunluğuna yani burnun alt tarafında olan bölgeye çok müdehale edemiyorlar diye biliyorum bir de kalın deride daha zor. Siz yine danışın tabi doktorlara ama sonrası hayal ettiğiniz gibi olmayabilir. Doktorum bana L burun s olmaz en fazla bir beden küçülür demişti

Bende 20. Gunündeyim ameliyatimin. Cok kalin deriliyim benimki de hafif eğikti önden darbe almistim burnuma. Suan normal gozukuyo yamukluk yok gibi baya da küçülmüş ödemli hali birde. Deri cok kalinsa mantiken burnu iri gösterir bir bakima doktorlar hakli gibi yasayip görcez bakalim

Benim burnum da kalın derili ve gerçekten küçülmedi. Derin sarkar küçültemem dedi. Şu an ufak tefek yamukluklar için minik müdahaleler yapıyor ama aklımdaki mükemmel burna kavuşamadım maalesef.

Kalın ve uzun buruna pek müdehale yapılamıyor.birkaç doktora daha git derim aklın kalacaksa.doktor dürüst davranmışta olabilir uğraşmak istemeyip baştan savmışta yani bazı doktorlar kalın derilerle uğraşmak istemiyor.

Back
X