Kalın bel moda olsa en birinci ben olurdum!

Tatlim
tatlim haline sukret :) ben napayimm dogum yapalı 1 ay olldu fizigin anasini gobdikledim resmen ) gayet iyisin bnce, )
şimdiden böyleyken doğumdan sonra belimi ben düşünemiyorum zaten :)) o kilolar kutsal kilo kısa zamanda atarsınz inşallah :)
Canim neresi kalin bu belin? Sen kalin bel gormemissin. Benim belimi gorsen haline sukredersin. Benimde genetik. Bende twistera basliycam umarim incelirim.
başlayalım bakalıım inşallah inceliriz :)
Ya resimdeki senmisin 47den fazla duruosun. Ben 58 kiloyum boy 1 62 senden zayf gorunuyorum
canım ben olmasam niye atıp yorum bekleyeyim insancıklardan :)) işte belin kalın olması böyle bişey yaşamayan farkına varamıyor, uzaktan bakınca çıtı pıtı minyon duruyorum ama kıyafeti çıkarınca böyle :)

Normalde zayıf bir insanım ama belim de gerçekten çok incedir. Çok saçma gelebilir ama ben nedense belimin inceliğini eskiden çok hulahop çevirmeme bağlıyorum. Deneyebilirsin sende :)

Normalde zayıf bir insanım ama belim de gerçekten çok incedir. Çok saçma gelebilir ama ben nedense belimin inceliğini eskiden çok hulahop çevirmeme bağlıyorum. Deneyebilirsin sende :)

bi ara yapmıştım ama beceremedim sanırım işe yaramadı, var mıdır püf noktaların :)

Şaka Yaptım ya gülücük koymamisim. Takma kafana gayet hossun. Her Güzelin kusuru olurmuş benimde yanlarim çıkıyor malesef sendende zayıf durmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…