Kalın bel moda olsa en birinci ben olurdum!

Ay keske benim belim de kalin olsa ne kadar istiyoruum bisey giyince bel kemiklerim cikiyo hic yakismiyoo
bence değerini bil arkadaşııım
ayyy hem de çok eğlenceli bunu da yaparım vallahi oynamayı çok severim zaten ben
Yorumlara bakmana gerek yok, düzenli olarak kullanırsan işe yarayacağının garantisini veriyorum. Genetik olarak ince belliyim ama bu aletle de çalışırım zaman zaman. Zaten 9 lira bir şey
evet baktım çok ucuz cidden, o halde alayım da şu kalastan kurtulayım artık :)

Ben spor yaparak incelttim baya etkili oldu ama devam edemedim.

bence değerini bil arkadaşııım

ayyy hem de çok eğlenceli bunu da yaparım vallahi oynamayı çok severim zaten ben

evet baktım çok ucuz cidden, o halde alayım da şu kalastan kurtulayım artık :)
Pek kalas durmuyor o ayrı ama, sabırla devam edeceksin ve doğru biçimde yapacaksın.Zaten en geç bir aya incelmeyi cm bazında bile farkedersin.

80 cm'den kalın mı beliniz
yok değil, 68 olması lazım :/
tr de bulabilir miyim acaba instagramda yabancılardan çok görüyorum kullanan çünkü

Pek kalas durmuyor o ayrı ama, sabırla devam edeceksin ve doğru biçimde yapacaksın.Zaten en geç bir aya incelmeyi cm bazında bile farkedersin.

eski mesajlarınızdan gördüm anneniz inceltmiş sanırım belini, kullanma şeklini yazmışsınız aynen öyle yaparım ben de sadece işe yarasın baska bişeycik istemem

küçükken çok oryantal yapardım ben, sürekli açıp açıp oynardım.çok işe yaradığını düşünüyorum belim çok inceydi.hala incedir ama dans etsem daha inceliceğini düşünüyorum.

genetik işte ne yaparsan yap incecik belin olmayacak.önden de böyle görünüyor değil mi..vucut yapımız çok benziyor ben çok denedim pes ettim artık.doğum yapınca biraz basenlerim genişler diye sevinmiştim ama nerde..bele oturup kalçalara doğru hafif bollaşan kıyafetler güzel duruyor..ya da göğüs kısmı dar olup bele doğru hafif bollaşan bluzlar..yani aynı anda hem bel hem kalça kısmı dar olmayacak..kamufle edeceksin bel bölgesini..altına da dar paça pantolanlar veya tayt hoş oluyor..

eski mesajlarınızdan gördüm anneniz inceltmiş sanırım belini, kullanma şeklini yazmışsınız aynen öyle yaparım ben de sadece işe yarasın baska bişeycik istemem
Aynen öyle ki 60 yaşında kadın, o yaptıktan sonra sen hayli hayli yaparsın...

üzgünüm ama yandan bel kalınlıgı hıc anlasılmaz ancak hafıf gobegınız oldugu soyleyebılırım duz dursaydınız kavıs varmı yokmu daha ıyı anlasılırdı

Herkez bi yerlerinden memnun degil,o yüzden tipin neyi götürüyorsa öyle giyin derim.allah baska dert vermesin.

Tatlim
tatlim haline sukret :) ben napayimm dogum yapalı 1 ay olldu fizigin anasini gobdikledim resmen ) gayet iyisin bnce, )

Yapin bu sevgili arkadasim mesela benim de ust bacaklarim kalindir 10 kilo da versem kalin voleybolcuydum eskiden o zaman bile kalindi dusun yani yapmadigim spor kalmadi o bacaklar incelmiyor

Bence giyinme hilelerine basvurmalisin ...
Benimde öyle kabullenmemek için üstün çaba harcıyorum, incelsin bacaklar işte

Canim neresi kalin bu belin? Sen kalin bel gormemissin. Benim belimi gorsen haline sukredersin. Benimde genetik. Bende twistera basliycam umarim incelirim.

abartılacak bir halin yok ki çok az bir şey kalınlık var
maşallah gayet hoş bir fiziğin varmış. öyle anlatınca baya kilolu biri hayal ettim neresi damacana bunun

Bence de gayet normal belin

Ekstra olarak herkesin de derdi başka ya eğer koca popo moda olsa onda da birinci ben olurdum herhalde

ama belim incecik çerkezlikten gelen bir şeymiş bel incecik popo kocaman hoff be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…