bence değerini bil arkadaşııımAy keske benim belim de kalin olsa ne kadar istiyoruum bisey giyince bel kemiklerim cikiyo hic yakismiyoo
ayyy hem de çok eğlenceli bunu da yaparım vallahi oynamayı çok severim zaten benhiç oryantal yapmayı denedin mi çünkü ben öyle incelttim direk belim incelsin diye yapmadım ben kas yapmadan zayıflamak istedim oryantal yaptım mezdeke hepsi karışık yaptım belim de inceldi yaparken bel çevreni çok kıvırt.
evet baktım çok ucuz cidden, o halde alayım da şu kalastan kurtulayım artık :)Yorumlara bakmana gerek yok, düzenli olarak kullanırsan işe yarayacağının garantisini veriyorum. Genetik olarak ince belliyim ama bu aletle de çalışırım zaman zaman. Zaten 9 lira bir şey
Pek kalas durmuyor o ayrı ama, sabırla devam edeceksin ve doğru biçimde yapacaksın.Zaten en geç bir aya incelmeyi cm bazında bile farkedersin.bence değerini bil arkadaşııım
ayyy hem de çok eğlenceli bunu da yaparım vallahi oynamayı çok severim zaten ben
evet baktım çok ucuz cidden, o halde alayım da şu kalastan kurtulayım artık :)
yok değil, 68 olması lazım :/80 cm'den kalın mı beliniz
tr de bulabilir miyim acaba instagramda yabancılardan çok görüyorum kullanan çünküBenim de bacaklarim cok kalin, suan kiloluyum fakat kilolu olmadigim zamanlarda da kalindi degismedi, genetik sanirim baba tarafindan gecmis bana, sizin de beliniz bence fena durmuyor, korse takarsaniz incelebilir, barbie gibi insanlar gormustum o kadar dar korse takiyolar ki uzun zaman sonra belleri cok ince oluyor, belki onlar gibi incelebilir beliniz
Pek kalas durmuyor o ayrı ama, sabırla devam edeceksin ve doğru biçimde yapacaksın.Zaten en geç bir aya incelmeyi cm bazında bile farkedersin.
Bulursun canim, annemin vardi eskiden, sen hayli hayli bulursunyok değil, 68 olması lazım :/
tr de bulabilir miyim acaba instagramda yabancılardan çok görüyorum kullanan çünkü
Aynen öyle ki 60 yaşında kadın, o yaptıktan sonra sen hayli hayli yaparsın...eski mesajlarınızdan gördüm anneniz inceltmiş sanırım belini, kullanma şeklini yazmışsınız aynen öyle yaparım ben de sadece işe yarasın baska bişeycik istemem
tatlim haline sukret :) ben napayimm dogum yapalı 1 ay olldu fizigin anasini gobdikledim resmenAdına dert diyemem ama artık canımı çok sıkmaya başladı bu durum, çay bardağı olayım derken damacana oldu belim!
Minyon yapıda bi hatunum boyum 1.60 kilom 47, boy ve kilo oranına baksan wooow çok iyi dersin ama gel gör ki şu belimin halineBacaklarım basenlerim kollarım iyi hoş ama dar hiç bişey giyemiyorum çünkü kapkalın bi belim var, popom aslında güzel dolgun ama belim kalın olduğu için yandan bakınca sanki popom dümdüz duruyor. Onca egzersiz yaptım pilates yaptım ama incelmedi gitti sanırım hata yaptım bi yerlerde, şuan bırakmış halim o yüzden o göbek duruyor orada. Belki böyle bi beli olup inceltebilmiş arkadaşlar vardır diye yazıyorum şuan, bana yardım etseniz ve ben bu beli estetik bi görünüme kavuştursam nasıl mutlu olurum bilemezsiniz :))
Benimde öyle kabullenmemek için üstün çaba harcıyorum, incelsin bacaklar işteYapin bu sevgili arkadasim mesela benim de ust bacaklarim kalindir 10 kilo da versem kalin voleybolcuydum eskiden o zaman bile kalindi dusun yani yapmadigim spor kalmadi o bacaklar incelmiyor
Bence giyinme hilelerine basvurmalisin ...