Kalın bel moda olsa en birinci ben olurdum!

Genetik şekerim genetik. Ama alttan iki kaburganı aldırırsan inceliyormuş.

Google'a Delta twister yaz, çıkan fotoğrafta uçan daire kılıklı bir alet göreceksin. İşte o alet beli muazzam derecede inceltir. Markası muhim değil herhangi bir marka twister da işe yarar...

gerçekten de kollarınız poponuz hatta bacak kısmınız normal iken neden beliniz oyle, çok tuhaf..hiç bel kıvrımınız yok..aman ha yaglı yemekten uzak durun yoksa fiziğiniz kötü değil yani..ama yağlı besınler beli kalınlaştırıyor

Beni anlayan nadir insanlardansınız cidden teşekkür ederim. Kollarım bacaklarım sırtım vs. incecik yüzüm küçücük, ama o bel sanki benim değil de 40+ kendine dikkat etmeyen bir kadının. Yediklerime dikkat etmeye calısıyorum şehir dışında okudugum için biraz zor oluyor ama yine de ediyorum, bel kıvrımının olmaması berbat bir durum giydikleriniz yakışmıyor çünkü dümdüz iniyor herşey

Google'a Delta twister yaz, çıkan fotoğrafta uçan daire kılıklı bir alet göreceksin. İşte o alet beli muazzam derecede inceltir. Markası muhim değil herhangi bir marka twister da işe yarar...

Teşekkür ederim incelicem yorumlara bakıcam ona göre alıp almamakta karar veririm :))

Karaciger yaglanmasi bel ve gobek cevresinin kalinlasmasina sebep olur.

Bu nedenle ozellikle zayiflar icin karaciger yaglanmasi estetik acidan kabustur.

Karaciger enzim degerlerinize baktirmanizi oneririm.

kardeşimın de boyu 160 kılosu da 48 gayet ıyı duruyor ama beli baya kıvrımlı onun..aslında senın yan tarafların et bırıkımı olmamış sadece enli gibi..o tavsıye edılen aletı de dene derım..
bir de klasık bır hareket var yanlara dogru eğilip karın kaslarını gerdırmek...umarım işe yarar bıraz daha arastırın..bol dokumlu gıymek cok tatlı duruyo ama arada ınsan dar seyler ıstıyor..

Ay keske benim belim de kalin olsa ne kadar istiyoruum bisey giyince bel kemiklerim cikiyo hic yakismiyoo

hiç oryantal yapmayı denedin mi çünkü ben öyle incelttim direk belim incelsin diye yapmadım ben kas yapmadan zayıflamak istedim oryantal yaptım mezdeke hepsi karışık yaptım belim de inceldi yaparken bel çevreni çok kıvırt.

bu çook etkilidir, doğru

Teşekkür ederim incelicem yorumlara bakıcam ona göre alıp almamakta karar veririm :))

Yorumlara bakmana gerek yok, düzenli olarak kullanırsan işe yarayacağının garantisini veriyorum. Genetik olarak ince belliyim ama bu aletle de çalışırım zaman zaman. Zaten 9 lira bir şey

Benim de bacaklarim cok kalin, suan kiloluyum fakat kilolu olmadigim zamanlarda da kalindi degismedi, genetik sanirim baba tarafindan gecmis bana, sizin de beliniz bence fena durmuyor, korse takarsaniz incelebilir, barbie gibi insanlar gormustum o kadar dar korse takiyolar ki uzun zaman sonra belleri cok ince oluyor, belki onlar gibi incelebilir beliniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…