Gastroenteroloji - Sindirim Sistemi Hastalıkları Kalin bagirsagi alinananlar

Tesekkur ederim cevabiniz icin.Ben de normal diskilama yapamiyorum maalesef. Ya kabizim ya ishal.Kan olayini hic dusunupte bakmadim.Ama yorumlari okudum gayet kolay atlatilacak gibi.

Tesekkur ederim cevabiniz icin.Ben de normal diskilama yapamiyorum maalesef. Ya kabizim ya ishal.Kan olayini hic dusunupte bakmadim.Ama yorumlari okudum gayet kolay atlatilacak gibi.
Aaaa gitmenizz lazimm degiskenlik en buyuk belirtisi. Benim erken tani oldgu halde ameliyatum cok agrili acili gecti eger ilerlerse metastas yaipp karacigere sicriyomus direk. Bence hemen kolonoskopiye randevu alin. Ben pandemiden dolayi gitmeyecektim aile hekimi sen suan covidden daha tehlikeli durumdasin demisti

Kolonoskopi acılı gecti mi?

Gecmis olsun bende kist ameliyatibolmustum o sirada bagirsagim delinmis adetin ilk gunu adet olur gibi afedersin arkadan kan geliyordu sonra bagirsak ameliyati oldum 15gun hastanedr yattim sadece serum yedim hastaneden cikacagim gun corba verdiler ilk su ile basladim tabi sonra corbaya gectik yavas yavas basladim boyle yemeye

Bagirsak delinmeside cok fenaymis Allah sifa versin

Kanser tedavisi gören bir gelinimiz vardı. Onun bir süre de dışarı aldılar. 1 yıl kadar öyle kaldı. Şu an iyi ama toparladı. Sabırlı olun inşallah düzelirsiniz. Belsenmenize çok çok dikkat edin.

Başka bir sikayetiniz var mıydı peki suan baya tedirgin oldum
Yani vucut belirti veriyor zaten bazi yediklerim yaramiyordu sizde belirtilermi var. Benim erken tani oldu sukurler olsun dr tam zamaninda geldin aferin dedi karacigere metastaz yapabilirdi Allah korusun sicrasaydi kemoteapi alirdim Allah korusun daha bebegim yok cunku

Kanser tedavisi gören bir gelinimiz vardı. Onun bir süre de dışarı aldılar. 1 yıl kadar öyle kaldı. Şu an iyi ama toparladı. Sabırlı olun inşallah düzelirsiniz. Belsenmenize çok çok dikkat edin.
Hala yediklerimin hepsi cikiyor cok fazla kilo verdim insallah bende toplarim. ALLAH gelininize sifa versin cok zor kimse yasamasn beslenmeye dikkat ediyorum da yedigim kalmiyoki

Gecmis olsun, bizim bir yakinimizin bagirsagini da 50 cm kestiler. Simdi yemekten sonra en az 1 saat evde ya da lavabo olan bir yerde kaliyor, vucut hala adapte olamadigi icin sikinti yasiyor. Tabii yediklerine de dikkat etmesi gerekiyor.

Bende sezeryan oldum da o acıdan sordum. 2 Ay oldu olalı bende belirti şöyle beni bağırsakların ele geçirmiş durumda . Ve senede 4 5 kez ishal geçiriyorum. Kabız ve ishal yazmışsınız ya. Ve bazen bagirsagim ağrıyor cok cok nadiren. Inanmiyorlar midem agrirmis karnım ağrırmış.. hayır ama bağırsağım agriyor . Allah korumuş. Büyük geçmiş olsun size de. Babamda da spastik kolit var mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…