Kalın bacaklar :( YARDIIM!

zendagimigzara

Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2013
25
5
Merhabalar sitede çok aradım ama bulamadım. Gerçekten işe yarayan bacak inceltici hareketler arıyorum bacaklarım gerçekten kalın ve kısa.. Squat demişler ama o sıkışaltırma için ve kas yapıyor.. Lütfen yardım edin. Ebru ;Şallının skinny jeans dvdsi de yeni başlayanlara uygun değilmiş napcam ya ben!!!! YARDIIM

Merhabalar sitede çok aradım ama bulamadım. Gerçekten işe yarayan bacak inceltici hareketler arıyorum bacaklarım gerçekten kalın ve kısa.. Squat demişler ama o sıkışaltırma için ve kas yapıyor.. Lütfen yardım edin. Ebru ;Şallının skinny jeans dvdsi de yeni başlayanlara uygun değilmiş napcam ya ben!!!! YARDIIM
selam arkadasım aynı seyden bende muzdarıbım yaptıgım squat hareketı benı mahvettı amacım dahada sıkılasmak ve ıncelmekken suan eskı halımı arıorum bacaklarım fena şişti ve kalınlastı onceden bacak aram acıkken suan resmen kapalı durumda kafayı yıcem ne yapsam ınceltemıorum arastırmalarıma dayanarak konusuorum bazıları squatla ıncelmıs hatta kalcası kalkmıs ama bazılarıda benımkı gıbı kalınlasmıs bence squat yapma derım suan ıse tek yaptıgım ebru sallının butun pılates vıdeolarını ındırdım onu yapıorum ve ayrıca yuruyus tek tavsıyem sana pılates ve yuruyus olcak umarım en kısa zamanda ıstedgıne ulasırsın

Ayy çok teşekkür ederim ben de ebru şallının hafif dvdlerinden başlayıp sonra skinny jeanse geçicem umarım işe yarar ve forumda okudum bacak aralarına yastık koyup sıkıyorlarmış ve incelmiş onu ben de denedim bir hafta oldu ve incelme var umarım sen de isteğine ulaşırsın:KK45::KK5:

Ayy çok teşekkür ederim ben de ebru şallının hafif dvdlerinden başlayıp sonra skinny jeanse geçicem umarım işe yarar ve forumda okudum bacak aralarına yastık koyup sıkıyorlarmış ve incelmiş onu ben de denedim bir hafta oldu ve incelme var umarım sen de isteğine ulaşırsın:KK45::KK5:
Aynen canm bende bacaklarmn arasına pılates cemberını alıp sıkıp bırakıorm zaten ebru sallının vıdeolarında var bıde ben aksamlarıda yapıorum ayy ınsallah ıstedgmz olur canım ☺️

merhbaa ben pıltes ypıyorum kızlar , bcaklrım ınceldı fakat yaglanma vardı ıc baacaklarımda onlar azaldıgı ıcın ınceldı ve kaslar kendını toparladı.

merhbaa ben pıltes ypıyorum kızlar , bcaklrım ınceldı fakat yaglanma vardı ıc baacaklarımda onlar azaldıgı ıcın ınceldı ve kaslar kendını toparladı.
Merhaba canm masallah ne mutlu sana bende cok ıstıorm yaklasık ıkı haftadır yapıorm pılates ama hala etkısını goremedım acaba nekadar zamanda gordun canım

Ebru Şallı çok ağır gidiyor ya.. Ölüyomuşum gibi hissediyorum onun dvdlerinde :KK45: yabancı youtube kanallarında daha güzel veriliyor bu bacak inceltme hareketleri mesela bi tanesi şu ve kas yapmadan inceltmeyi de vaadediyor..

X