F Feminatun Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Haziran 2018 68 15 31 Mart 2023 Konu Sahibi Feminatun #1 Merhaba, kalıcı saç boyaları akar mı yoksa saç uzayana kadar saçta mı kalır ? Konuyla ilgili beni bilgilendirirseniz sevinirim...
Merhaba, kalıcı saç boyaları akar mı yoksa saç uzayana kadar saçta mı kalır ? Konuyla ilgili beni bilgilendirirseniz sevinirim...
yagmurcicegii Gırnatacı küpek Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 15 Ocak 2023 3.893 4.768 31 Mart 2023 Konu Sahibi Feminatun #2 Feminatun .!.: Merhaba, kalıcı saç boyaları akar mı yoksa saç uzayana kadar saçta mı kalır ? Konuyla ilgili beni bilgilendirirseniz sevinirim... Genişletmek için tıkla... Kalıcı saç boyası dediğiniz normal saç boyalarından farklı bir sey mi yoksa normal saç boyaları mı
Feminatun .!.: Merhaba, kalıcı saç boyaları akar mı yoksa saç uzayana kadar saçta mı kalır ? Konuyla ilgili beni bilgilendirirseniz sevinirim... Genişletmek için tıkla... Kalıcı saç boyası dediğiniz normal saç boyalarından farklı bir sey mi yoksa normal saç boyaları mı
F Feminatun Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Haziran 2018 68 15 31 Mart 2023 Konu Sahibi Feminatun #3 yagmurcicegii .!.: Kalıcı saç boyası dediğiniz normal saç boyalarından farklı bir sey mi yoksa normal saç boyaları mı Genişletmek için tıkla... normal saç boyası
yagmurcicegii .!.: Kalıcı saç boyası dediğiniz normal saç boyalarından farklı bir sey mi yoksa normal saç boyaları mı Genişletmek için tıkla... normal saç boyası
yagmurcicegii Gırnatacı küpek Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 15 Ocak 2023 3.893 4.768 31 Mart 2023 Konu Sahibi Feminatun #4 Feminatun .!.: normal saç boyası Genişletmek için tıkla... Saç uzayana kadar saçta kalmıyor akıyor
F Feminatun Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Haziran 2018 68 15 31 Mart 2023 Konu Sahibi Feminatun #5 yagmurcicegii .!.: Saç uzayana kadar saçta kalmıyor akıyor Genişletmek için tıkla... Kızıl saç boyasına tam olarak akmıyor demiştiniz ama
yagmurcicegii .!.: Saç uzayana kadar saçta kalmıyor akıyor Genişletmek için tıkla... Kızıl saç boyasına tam olarak akmıyor demiştiniz ama
yagmurcicegii Gırnatacı küpek Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 15 Ocak 2023 3.893 4.768 31 Mart 2023 Konu Sahibi Feminatun #6 Feminatun .!.: Kızıl saç boyasına tam olarak akmıyor demiştiniz ama Genişletmek için tıkla... Bütün saç boyları tam olarak akmaz zaten aka aka kötü renge dönüşür öyle kalır
Feminatun .!.: Kızıl saç boyasına tam olarak akmıyor demiştiniz ama Genişletmek için tıkla... Bütün saç boyları tam olarak akmaz zaten aka aka kötü renge dönüşür öyle kalır