Kalici ruj yerine parlaticimi aldinizMrb kizlar.uzun suredir kalici ruj arayışındaydim.arastirdim ve yorumlara aldanip meybelline super stay aldim.cunku bu ürün hakkinda %80 olumlu yorum yapilmis.19 tl bayilip aldim.eve geldim buyuk bi hevesle surdum.hatta garanti olsun diye 15 dk kurumasini bekledim.sonra kaliciligini gormek icin bir pamukla hafifce sildim.ne oldu dersiniz? Bir hamlede silindiii gitti((yani gercekten bu insanlari anlamiyorum.bir urun ya iyidir ya kotudur.şunu adam gibi dürustce yorumlasanizda paramizi cope atmasak olmazmi!.
Tabikide hayir.ürunun uzerinde 14 saat kalici yaziyor zaten.ha şunu da ekleyim ürün orjinal cunku gratisten aldim.uzun lafin kisasi:bu ruj kalici degil.ama normal bi ruj gibi kullanirim derseniz tercih sizin.Kalici ruj yerine parlaticimi aldiniz
Kalıcı ruj arıyorsan hala sana tavsiyem L'Oreal İnfallable rujdur.Mrb kizlar.uzun suredir kalici ruj arayışındaydim.arastirdim ve yorumlara aldanip meybelline super stay aldim.cunku bu ürün hakkinda %80 olumlu yorum yapilmis.19 tl bayilip aldim.eve geldim buyuk bi hevesle surdum.hatta garanti olsun diye 15 dk kurumasini bekledim.sonra kaliciligini gormek icin bir pamukla hafifce sildim.ne oldu dersiniz? Bir hamlede silindiii gitti((yani gercekten bu insanlari anlamiyorum.bir urun ya iyidir ya kotudur.şunu adam gibi dürustce yorumlasanizda paramizi cope atmasak olmazmi!.
Evet bu ruj da denemek istedigim ürünler listesinde var.hatta yorum olarak %95 olumlu okuduklarim.diger % 5 lik yorumda dudak çatlattigi kuruttugu vs yazilmis.ama yine de testirini surmeden almam :)loreal infallible ruj serisini kullanıyorum ben. hatta arkadaşlarım da aynı şekilde. gayet memnunuz. biraz pahalı ama tavsiye ederim.
Kalici ruj konusunda kesinlikle Loreal in rujlarini oneririm. Gercekten cikarmak istediginde bile dudagindan kaziyarak anca cikarabiliyorsun.melis1978 .!.:Mrb kizlar.uzun suredir kalici ruj arayışındaydim.arastirdim ve yorumlara aldanip meybelline super stay aldim.cunku bu ürün hakkinda %80 olumlu yorum yapilmis.19 tl bayilip aldim.eve geldim buyuk bi hevesle surdum.hatta garanti olsun diye 15 dk kurumasini bekledim.sonra kaliciligini gormek icin bir pamukla hafifce sildim.ne oldu dersiniz? Bir hamlede silindiii gitti((yani gercekten bu insanlari anlamiyorum.bir urun ya iyidir ya kotudur.şunu adam gibi dürustce yorumlasanizda paramizi cope atmasak olmazmi!.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?