• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kalıcı ruj dedikleri:(

melis1978

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2007
796
167
123
46
Mrb kizlar.uzun suredir kalici ruj arayışındaydim.arastirdim ve yorumlara aldanip meybelline super stay aldim.cunku bu ürün hakkinda %80 olumlu yorum yapilmis.19 tl bayilip aldim.eve geldim buyuk bi hevesle surdum.hatta garanti olsun diye 15 dk kurumasini bekledim.sonra kaliciligini gormek icin bir pamukla hafifce sildim.ne oldu dersiniz? Bir hamlede silindiii gitti :(((yani gercekten bu insanlari anlamiyorum.bir urun ya iyidir ya kotudur.şunu adam gibi dürustce yorumlasanizda paramizi cope atmasak olmazmi!.

Mrb kizlar.uzun suredir kalici ruj arayışındaydim.arastirdim ve yorumlara aldanip meybelline super stay aldim.cunku bu ürün hakkinda %80 olumlu yorum yapilmis.19 tl bayilip aldim.eve geldim buyuk bi hevesle surdum.hatta garanti olsun diye 15 dk kurumasini bekledim.sonra kaliciligini gormek icin bir pamukla hafifce sildim.ne oldu dersiniz? Bir hamlede silindiii gitti :KK43:((yani gercekten bu insanlari anlamiyorum.bir urun ya iyidir ya kotudur.şunu adam gibi dürustce yorumlasanizda paramizi cope atmasak olmazmi!.
Kalici ruj yerine parlaticimi aldiniz

Kalici ruj yerine parlaticimi aldiniz
Tabikide hayir.ürunun uzerinde 14 saat kalici yaziyor zaten.ha şunu da ekleyim ürün orjinal cunku gratisten aldim.uzun lafin kisasi:bu ruj kalici degil.ama normal bi ruj gibi kullanirim derseniz tercih sizin.

loreal infallible ruj serisini kullanıyorum ben. hatta arkadaşlarım da aynı şekilde. gayet memnunuz. biraz pahalı ama tavsiye ederim.

kalıcı derken silinince çıkmıyor anlamında değil ki..ama silmezsen gerçekten kalıyor yani,ben de aldım..ve memnunum sadece kuru bir yapısı var..nemli nemli olmuyor dudakların..

Matbelline 14 saat rujdan bendede var yapısını hiç sevmiyorum rengi güzel ama dudaklarımı acaip kurutuyor uzun bi süre çıkmıyor ama vadettiği sürenini yarısı kadar bile değil kalıcılığı kaldıki birşey yiyip içtiğiniz zaman daha kötü bi görüntüsü oluyor ben sevmiyorum öylece dolap bekliyor

Mrb kizlar.uzun suredir kalici ruj arayışındaydim.arastirdim ve yorumlara aldanip meybelline super stay aldim.cunku bu ürün hakkinda %80 olumlu yorum yapilmis.19 tl bayilip aldim.eve geldim buyuk bi hevesle surdum.hatta garanti olsun diye 15 dk kurumasini bekledim.sonra kaliciligini gormek icin bir pamukla hafifce sildim.ne oldu dersiniz? Bir hamlede silindiii gitti :KK43:((yani gercekten bu insanlari anlamiyorum.bir urun ya iyidir ya kotudur.şunu adam gibi dürustce yorumlasanizda paramizi cope atmasak olmazmi!.
Kalıcı ruj arıyorsan hala sana tavsiyem L'Oreal İnfallable rujdur.
Çift taraflı. Bir tarafı parlatıcısı. Sürdükten sonra yemek yiyene kadar dudağında kalıyor. Mendille sildiğinde kenarları kalıyor o zaman tazelemen gerekir. Ama sen de benim gibi sürekli ruj tazelemem gerektiği için sürmekten usandım diyenerdensen tam senin aradığın ürün.
Ben 505 Kırmızı yı kullanıyorum. Güzel renkleri mevcut.
Kalem de kullanırsan değme göz zevkine:)

loreal infallible ruj serisini kullanıyorum ben. hatta arkadaşlarım da aynı şekilde. gayet memnunuz. biraz pahalı ama tavsiye ederim.
Evet bu ruj da denemek istedigim ürünler listesinde var.hatta yorum olarak %95 olumlu okuduklarim.diger % 5 lik yorumda dudak çatlattigi kuruttugu vs yazilmis.ama yine de testirini surmeden almam :)

SC20150916-185250.png

melis1978 .!.:
Kalici ruj konusunda kesinlikle Loreal in rujlarini oneririm. Gercekten cikarmak istediginde bile dudagindan kaziyarak anca cikarabiliyorsun.

Back