kalici parfüm

Haygl_kap11

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2013
14
0
0
İstanbul
Ben çok zamanda kalıcı parfüm arıyorum,ama henüz bulamadım.Ben çok tatlı kokular sevmiyorum.Kızlar,belki siz bana kendiniz kulandınız parfüm markalar tavsiye edebilir misınız.

genelde ağır parfümler kalıcı oluyor ne yazık ki, ben kendi kullandıklarımdan ange ou demonu tavsiye ederim koku zevkimiz uyarmı bilmem ama cidden yıkanmadıktan sanra kıyafetlerimden kokusu çıkmıyor.

bence de ağır kokular kalıcı oluyor ben de kullanamıyorum. ama coco mademoiselle de bence kalıcı ve çok da ağır değil. dior pure poison da çok güzel oda arkadaşımın kokusudur bi kere doldurmasını almıştı o beni rahatsız etmişti ama orjinali çok güzel bence

Ben çok zamanda kalıcı parfüm arıyorum,ama henüz bulamadım.Ben çok tatlı kokular sevmiyorum.Kızlar,belki siz bana kendiniz kulandınız parfüm markalar tavsiye edebilir misınız.

Benim dolabımda eksik etmediğim vazgecilmez kokularım ;
Viktor Rolf - Eau Mega
Jimmy Choo - Flash
Paco Robanne - Ultraviolet
DKNY - Women fall limited edition
CK - down town
CK - Beauty
Lolita Lempicka - Lolita Lempicka
DG - The One
Cacharel - Noa
Carolina Herrera - 212 sexy
Chanel - Coco Mademoiselle
Shiseido - Zen
C.Dior - Diorissimo
C.Dior - Hypnotic Poison
Givenchy - Verry İrresistible
Givenchy - Hot Couture
Cartier - Cartier
Davidoff - Cool Water
Versace - Bright Crystal
Nina Ricci - Nina

YSL - Manifesto harika kalici bir koku agir gelenler icin bahar/yaz versiyonu daha hafif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…