Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben çok zamanda kalıcı parfüm arıyorum,ama henüz bulamadım.Ben çok tatlı kokular sevmiyorum.Kızlar,belki siz bana kendiniz kulandınız parfüm markalar tavsiye edebilir misınız.
Ben çok zamanda kalıcı parfüm arıyorum,ama henüz bulamadım.Ben çok tatlı kokular sevmiyorum.Kızlar,belki siz bana kendiniz kulandınız parfüm markalar tavsiye edebilir misınız.
genelde ağır parfümler kalıcı oluyor ne yazık ki, ben kendi kullandıklarımdan ange ou demonu tavsiye ederim koku zevkimiz uyarmı bilmem ama cidden yıkanmadıktan sanra kıyafetlerimden kokusu çıkmıyor.
bence de ağır kokular kalıcı oluyor ben de kullanamıyorum. ama coco mademoiselle de bence kalıcı ve çok da ağır değil. dior pure poison da çok güzel oda arkadaşımın kokusudur bi kere doldurmasını almıştı o beni rahatsız etmişti ama orjinali çok güzel bence