Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kalici parfum diye bir sey oldugunu zannetmiyorum ayrica kalici olmasi ciltte hasar yaratir cunku kimyasal. Ama dogal yaglar kullanabilirsin lavanta gibi. Onun disinda 2 3 gun kalici parfumler her yerde baya dolgun ucrette mevcut..
Cilde deilde kiyafete sikilmali parfumler zaten.. ben sana bikac kalici parfum soyliyim agir kokular kalici olur herzaman oyle hafif koksun ama kalici olsun diye bisey yok maalesef.. * Dolce Gabbana The One * Calvin Klein Euphoria * Escada Magnetizm * Cristian Dior Hypnotic Poison
Simdilik aklima ilk gelen bunlar kiyafette haftalarca kalir bu kokular hataa euphorianin kislik montumu kuru temizlemeye verdigim halde kokusunun cikmadigina sahit olmustum
Yaşını tam bilmyorm ama hypnotic poisonu kesnlikle önermem çok ağır bir koku ben bir hevesle aldm anneme verdm ki annemde ağır oldğu için fazla kullanmadı zatn günlk bir parfm değil 35 yaş üstü bayanlara giden bir parfüm