arkadaşlar benim edindiğim tesbit doğru mu sizce ?....bu koyduğum resimdeki gibi içi tane tane simli olan renkleri kalıcı oluyor...diğer tiplerini de denedim ama aynı kalıcılığı yakalayamadım...
simliler tırnağa daha iyi tutunuyor sanırım...pastel ve metalik renklerde aynı sonucu alamadım kalıcılık açısından
Başka marka simli ojelerimde var , mesela krem rengi parlak Maybelline colorama'nın üstüne krem rengi simli oje sürüyorumki az önce sürdüm jeyyar , 1.5 hafta falan dayanıyor . Simli ojeden kaynaklandığını düşünüyorum Güneş'cim Şeniz
bende simli oje sürmeyi çok severim hımm hatta bu tip ojeler için flormar simli inatcı ojeleri kolay çıkaran aseton geliştirmiş aldımda çok koyu kıvamlı tırnagın üstünde bir süre bekletim pamukla siliyorsun.
canımcım bugün markete gidip bakmayı düşünüyorum..senin kullandıklarının numarasını yada renginin ingilizce adlarını verebilirmisin bana ? acilen oje almam lazım da bilinçli bir seçim olsun :) yazın koyu renkler yakışmıyor sırıtıyor..o senin beji ve krem rengini merak ettim
Güneşcim numarası neresinde yazıyor bulamadım belki inanmazsın :sm_confused: Sendekinden bakıp tarif edermisin lütfen :roflol::roflol:
Bulduklarım;
Krem rengi olanın önünde 18 arkasında bc111
Gri simlinin önünde biey yazmıyor arkasında bo 022 yazıyor
Enteresanki nettede bulamadım :bbo:
Sana birde Flormar'ın "cristal shine 508" ini öneririm ( açık krem rengi simli ) , düz renk ojelerimin üstüne bir kat sürüyorum , hem rengini bir ton açıyor hem simli hemde kalıcı oluyor Şeniz
Maybelline coloramanın içi simli olan tipte bir ojesini almıştım...rengin adı tutti frutti...rengi şişede lila gözüküyor ve içinde nokta nokta sim taneleri var.....neyse ben bu ojeyi tırnaklarıma sürdüm ve inanırmısınız 5 gün dayandı ve ben artık bugün sıkıldığım için asetonla sildim...ve o kadar dayanıklı kalıcı çıktı ki asetona bile direndi..zor çıkardım valla...ve bu arada ojede çizilme soyulma da yaşamadım bariz şekilde...(elimi her zamanki gibi normal sıklıkta yıkamama rağmen)
Maybelline coloramanın bütün yapısı simli olan ojeleri aynı şekilde dayanıklımıdır bilmiyorum ama benim aldığım renk böyle çıktı diğer simlilerini de deneyeceğim...coloramanın normal ve metalik renkteki ojelerinde aynı dayanıklılık yok...bu içi tane tane simli olanlar böyle dayanıklı sanırım
bu simli ojeler örtücü renkler değiller ama onu söyleyim baştan...eğer tırnağınızda renk bozukluğu varsa her zaman kullandığını örtücü renk ojenin üzerine koruyucu niyetine de sürebilirsiniz..
genelde simli ojeler böyle oluyor sanırım..avondan da kaç sene önce yapısı bunun gibi ince ince sim barındıran bi ojesini almıştım o da öyleydi...aklınızda bulunsun kızlar
Aldığım oje renginin resmini de koyuyorum...
bende oje manyagıyım ama benim sorunum 2 günde bir oje değişiyom bigün kırmızıysa ertesi gün beyaz .. kemik rengiii.. cart pembe....
ama şimdi ise tırnaklarım çok kötü oldu bana bir tavsiye verin nolur..
acayip fena oldular.. senağlamasenağlama
sanki tırnaklarım 2 tabaka ve üst kalın tabaka soyulup gidiyoo..
yamalı gibi görünüyo ki önceden tırnaklarım çok güzeldii...
acaba çok oje değişmemden yani asetondanmı oldu böyle ??? :uhm:
ne yapabilirim ???:uhm::uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?