Pudy mesajını ne zaman görür bilmiyorum o yüzden ben kendi adıma cevap vereyim. Ben sadece uçlara beyaz french çizgisi şeklinde de kullandım fakat tırnaklarım çok hızlı uzadığı için bana bir haftadan fazla dayanmıyor.Sadece uçlara beyaz yaptırmak kulağa çok mantıklı geliyor.1 yıl kalıcı oje french kullandım, hiç aklıma gelmemişti.Siz yaptırıp kullandınız mı bu şekilde?
Düşündüm de ben kalıcı oje french yaptırırken tırnakları baya bi kısalttırıyor ve beyazını kalın sürdürüyordum, buna rağmen 2 hafta sonra yenilemek için gittiğimde beyaz kısım fazla uca gelmiş oluyordu, aradan kendi tırnak beyazım pörtlüyordu, üste cila attırıp attırmamanın bir farkı olmayacak haklısın, tırnak uzayacak sonuçta.Pudy mesajını ne zaman görür bilmiyorum o yüzden ben kendi adıma cevap vereyim. Ben sadece uçlara beyaz french çizgisi şeklinde de kullandım fakat tırnaklarım çok hızlı uzadığı için bana bir haftadan fazla dayanmıyor.
Düşündüm de ben kalıcı oje french yaptırırken tırnakları baya bi kısalttırıyor ve beyazını kalın sürdürüyordum, buna rağmen 2 hafta sonra yenilemek için gittiğimde beyaz kısım fazla uca gelmiş oluyordu, aradan kendi tırnak beyazım pörtlüyordu, üste cila attırıp attırmamanın bir farkı olmayacak haklısın, tırnak uzayacak sonuçta.
Ben french kullanmıyorum 1,5 yıldır falan nude ojeler kullanıyorum.Ojeyle uğraşmaktan kurtarmayacaksa beni kalıcıya dönmem.Opi oje ve base&top coatla 1 hafta idare edebiliyorum zaten.Sanırım Opi ye devam edeceğim.Yine de aklımda olsun bu yöntem, belki tatile çıkarken fln uygulayabilirim, teşekkürler :)Benim de aynı biçimde, zaten standard bir tırnak boyum var, biraz kalınca bir çizgi ile işimi hallediyorum ama dediğim gibi o tırnak çizgisi bende bir haftada iki katına çıkıyor.
Bak ben şöyle bir çözüm buldum Kiddy, ben şu sıra sadece kalıcı french pembesi kullanıyorum. Üzerine normal oje ile french yapıyorum. Tırnaklar uzadığında normal beyaz ucu siliyorum, sonra kalıcı french pembesinin üzerinden normal french pembesi ile geçiyorum ve tekrar beyaz ile french yapıyorum. Bu şekilde alttaki baz 2 hafta gidiyor. Sen de dene istersen.
Bizim ojeyle derdimiz hiç bitmezBen french kullanmıyorum 1,5 yıldır falan nude ojeler kullanıyorum.Ojeyle uğraşmaktan kurtarmayacaksa beni kalıcıya dönmem.Opi oje ve base&top coatla 1 hafta idare edebiliyorum zaten.Sanırım Opi ye devam edeceğim.Yine de aklımda olsun bu yöntem, belki tatile çıkarken fln uygulayabilirim, teşekkürler :)