• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalici makyaj

Gul receli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
640
337
103
Arkadaslar kalici makyajin zararlari var mi?Ne kadar suruyor?Ben dudak icin kalici makyaj yaptirmayi dusunuyorum.Dudak cercevem hic belirgin degil cunku.Bunun zarari var mi?Ne renk olur cart kirmizi mi oluyor?Ben dudak rengi bir renk olsun istiyorum.Dudaklarim cok renksiz..Yaptiranlardan öneri istiyoruum :)

Arkadaslar kalici makyajin zararlari var mi?Ne kadar suruyor?Ben dudak icin kalici makyaj yaptirmayi dusunuyorum.Dudak cercevem hic belirgin degil cunku.Bunun zarari var mi?Ne renk olur cart kirmizi mi oluyor?Ben dudak rengi bir renk olsun istiyorum.Dudaklarim cok renksiz..Yaptiranlardan öneri istiyoruum :)
İstediginiz rengi yaparlar sanırım da surekli yenilemek lazımdır .yoksa renk duzensızlıgı oiur

Deriye uygulanan boyalar bitkisel olmak zorunda yoksa ağzımız yüzümüz şişer. Bu boyalar da maalesef max 6 ay dayanıyor. 6 ay sonra yenilemeniz gerekir. Ben dolgu düşünüyorum dudağıma o daha uzun kalıyor.

Deriye uygulanan boyalar bitkisel olmak zorunda yoksa ağzımız yüzümüz şişer. Bu boyalar da maalesef max 6 ay dayanıyor. 6 ay sonra yenilemeniz gerekir. Ben dolgu düşünüyorum dudağıma o daha uzun kalıyor.
Dolgununda 6 ay suresi var diye biliyorum :/

suresi kisiye göre 2-3 Saat surer dudaklarinda ucuk varsa oncesinde ilac kullanmalisin boyanin kalitesi cok onemli yapan kisi bur okadardaha önemli

Kalıcı makyaj noktasında endişelerim var, haberlerde bilgi verdiler. Kalıcı makyajda cildin hücre yapısı bozulduğundan dolayı ve kalıcı makyajda kullanılan kimyasallar daha etkili olduğundan cilt kanseri riskinde artış saptanmış. Başka bilen varsa bu konuda lütfen fikirlerini paylaşsın.

Benim cok yakin arkadasim yaptirdi hatta bende yanliz gitnesin diye yaninda gittim.once nasil bir şekil istedigi soruldu ve karar verildikten sonra anestezik krem bekletildi. Renk secenegi vardi ama biz dogal ve biraz daha kalin gorunnesini istedik .uygulama esnasinda cok hafif odem yapti ama 30dk icinde sislik indi simdi cok memnun hatta ben bile bu kadar dogal olacagini tahmin etmemiştim.Nisantasinda cok seker bir bayan
http://www.makyajtasarim.com/ hatta bende #kilteknigi Kaş tasarım icin randevu aldm

Back