• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Kalıcı makyaj-Kaşa Dövme

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)

speedy-gonzales

Carpe Diem
Kayıtlı Üye
11 Mart 2008
56.597
4.466
873
Bayanlar Merhaba
Bugün arkadaşıma dövme yaptırmaya gittik daha önce bende yaptırmıştım,
Taksimde çok beğendiğim bi yere önceden de istediğim bişeyi aklıma girdi kalıcı makyaj
Kaşlarım inanılmaz seyrek artık boyamaktan nefret eder oldum sanki jiletle böyle bilerek kesmiş gibiyim kavisten sonrası berbat özellikle
Kadında bugün dedi gözlerin çok güzel ama kaşların herşeyi bitiriyor gel kalıcı dövme yapalım

Kafama yattı düşünüyorum ama yinede sizlerle de paylaşmak istedim
Fiyat;250 ytl 2 taksit yapıcak bana
ama bilgilendirirseniz sevinirimkaydirigubbakcemile2

ilk yaptırdığında rengi çok koyu oluyo ve kabuk bağlıyo..gittikçe açılıyo rengi ama ben beğenmiyorum dövme kaşı..bariz belli oluyor canım..kalemle boya daha iyi bence..ama baş edilemiycek kadar seyrekse dövme tek çözüm

Kalemle boyuyorum şuanda da bide tek seyreklik değil derdim ince de kalınlaşmıyor arkadaşlar bunun için çözüm aramıyorum bildim bileli herkez kaşlarımı kalınlaştırmak için uğraşıyor ama aklınıza ne geldiyse uyguladım bilmiyorum canım belkide doğru söylüyorsun çok mu belli olur

Canım Resim aklıma geldi ama şimdi böyle bişey çektim detaylı yine eklerim

377.jpg

yakın bir resim degil ama evet baya seyrekk kaşların badem yagıyla hint yagını denedinmi hiçç senn ?

395.jpg

evet canım tüm yağları denedim zaten yengem bayan kuaförü manikür,pedikür falan bitkisel boya ile de kaşları boyadık ama olmuyor sadec rengi koyulaşıyor,sarımsak,badem yağı özel kremler hepsini denedim mesela 3 aydan 3 aya alır benim kaşlarımı çıkmadığı için
[/B]

boyattıgın zaman çok belli olucakk senin için sorun olmayacaksa boyat yok dogal gözüksün diyorsan kalemle boyamaya devam ediceksin karar sana kalmış artık..........

Bence kesinlikkkkkle bir dovmecide dovme yaptirma kaslarina, cok avam duruyor benim fikrime gore. Ama referansi iyi olan bir estetik kliniginde kalici makyaj ile boyatabilirsin kaslarini. Alternatifin oluyor bir suru. Kaslari tel telmis gibi gosteren bir uygulama var bir kere, yogunlugu senin keyfine kalmis (oyle dovmedeki gibi dumduz bir hat gecmiyor simsiyah yani). Hem renk secimi de yapabiliyorsun. Son derece dogal duruyor. Ben gozumle gordum, arkadasimin resmen taranmis gibi kaslari oldu, cok cici duruyor.

kaş ektirmeyide düşünebilirisn canım??? ensedeki minik saçlardan alıp ekiyolarmış.. tek sorun bi süre kesmen gereiyomuş saç formunda olduğu için uzuyor malum ama dövmeden kalıcı makyajdan daha iyidir herhalde?? bir ay önce benimde kaşlarım aynen seninki gibiydi ama bende kaş çıkıyo gene bir ay gece sarımsak gündüz badem yağı sürdüm şimdi maşallah kapkalın yani :D

Tabikide canım eğer yaptırırssam detaylı eklerim
Bence kesinlikkkkkle bir dovmecide dovme yaptirma kaslarina, cok avam duruyor benim fikrime gore. Ama referansi iyi olan bir estetik kliniginde kalici makyaj ile boyatabilirsin kaslarini. Alternatifin oluyor bir suru. Kaslari tel telmis gibi gosteren bir uygulama var bir kere, yogunlugu senin keyfine kalmis (oyle dovmedeki gibi dumduz bir hat gecmiyor simsiyah yani). Hem renk secimi de yapabiliyorsun. Son derece dogal duruyor. Ben gozumle gordum, arkadasimin resmen taranmis gibi kaslari oldu, cok cici duruyor.

Dün yaptırmaya gelen bi bayan oldu meryem abla tavsiye etme
Bu arada bahsettiğim kadın asıl güzellik uzmanı dövmeyi de öyle aman aman büyük modeller yapmıyor mesela kadın faslı benimde dövmem farsçaydı ondan yaptı büyük renkli dövme bildiğim kadarı ile yapmıyor 3 ayrı şubesi var eğer olurda karar verirsem zaten orada yapmıyor beşiktaştaki güzellik merkezine çağırıyor randevuyu oraya veriyor yada ısrar edersen malzemeleri getiriyor basit bi dövmeci değil ama diğeri ile ilgili daha detaylı bilgi verebilir misin yada bakabileceğim özelden bi link yada site

Canım üstteki Yorum senin değilmi asla bi dövmecide yaptırma demişsin bende yapacak kadından bahsettim meryem abladan fala filan

Son düzenleme:
haklsın canım.. bu kıl tüğ olayları hep pahalı anasını satayım ya. ağdası lazeri epilasyonu falan kıl ama maliyetliler maşallah :D kıl yaniii

Bu arada bahsettiğim kadın asıl güzellik uzmanı dövmeyi de öyle aman aman büyük modeller yapmıyor mesela kadın faslı benimde dövmem farsçaydı ondan yaptı büyük renkli dövme bildiğim kadarı ile yapmıyor 3 ayrı şubesi var eğer olurda karar verirsem zaten orada yapmıyor beşiktaştaki güzellik merkezine çağırıyor randevuyu oraya veriyor yada ısrar edersen malzemeleri getiriyor basit bi dövmeci değil ama diğeri ile ilgili daha detaylı bilgi verebilir misin yada bakabileceğim özelden bi link yada site

Anlamadim, bana mi bu yorum, ayol ben Meryem abla degilim :))))

Canım üstteki Yorum senin değilmi asla bi dövmecide yaptırma demişsin bende yapacak kadından bahsettim meryem abladan fala filan

Hayatim ustteki yorum benim de okudum okudum anlamadim ne demek istedigini ya, benim Turkcem bozuldu mu artik burada, sen mi anlatamadim anlamadim ayol :roflol:

Hayatim ustteki yorum benim de okudum okudum anlamadim ne demek istedigini ya, benim Turkcem bozuldu mu artik burada, sen mi anlatamadim anlamadim ayol :roflol:

Her neyse canım benim önemli değil.gamyoncuiremsu Karıştı ortalık yazdığın Yorum için ayrıca teşekkür ederim

Link istemissin ama ben turkiyede degilim bilmiyorum adres referans veremicem maalesef.

Linki senden istemedim sanırım siteye yeni üyesin (çoklu alıntı ile cevapladım) herneysedelikafaduldenkaydirigubbakcemile4alkisalkisalkis

Back