- 27 Ocak 2017
- 8
- 3
- 30
-
- Konu Sahibi derin demirbas
Merhaba, Kalıcı Makyaj Eğitimi almak isteyen var mı? Bu konuda bildiğim çok iyi bir yer var yardımcı olabilirim..Sertifikamı ben ordan aldım ve şuan bir çok müşterim var. Kendime çok büyük ek gelir sağlamış bulunuyorum :) Gerçekten kalıcı makyaj, ipek kirpik, protez tırnak gibi ek işleriniz varsa aylık kazancınız çok yükselmiş oluyor. Bunların hepsinin eğitimi benim gittiğim kursta da verilmekte isteyenlere özel mesajla bildirebilirim gerçekten hocalar işlerinde çok profesyoneller.. Aynı zamanda uygulama da yapan bir yer zaten..
Herkese sevgiler.. :)
Merhaba, bahsettiğim yerde hem kalıcı makyaj ve microbladingten başka, ipek kirpik ve protez tırnak eğitimi de var bildiğim kadarıyla. Yerin adı kozmo istanbul. istanbul kadıköy de. zaten kozmoistanbul diye instagramda aratınca çıkıyo. oradan telefon vs bilgilerine de ulaşılabilir diye düşünüyorum. siteleri falan hepsi o sayfada var.. zaman zaman kampanyaya giriyolar acayip indirimli yararlanabiliyosun eğitimlerden. mesela şuan instagram sayfasına bakıyorum protez tırnak için 450 tl diyo.. gibi gibi..Protez tirnak egitimi almak istoyorum bende bahsettiginiz yer nerede
Merhaba ben duzenli araliklarla Hollanda'da hem islem yapiyorum hem egitim veriyorum. Siradaki egitimim Eylul ayinda olucak. Dilersen bana ulasabilirsin. Instagramdanda hi_browz olarak bakabilir bana ulasabilirsin. Arkadasina gittigimde yardimci olurum.Öğretmenleriniz yurtdışında bu kursu almak isteyenlere nelere dikkat etmelerini önerir?
Ben bir arkadaşım için Hollanda'da sertifikalı onaylı iyi bir kurs arıyorum.
Merhaba ben duzenli araliklarla Hollanda'da hem islem yapiyorum hem egitim veriyorum. Siradaki egitimim Eylul ayinda olucak. Dilersen bana ulasabilirsin. Instagramdanda hi_browz olarak bakabilir bana ulasabilirsin. Arkadasina gittigimde yardimci olurum.
Merhaba, Kalıcı Makyaj Eğitimi almak isteyen var mı? Bu konuda bildiğim çok iyi bir yer var yardımcı olabilirim..Sertifikamı ben ordan aldım ve şuan bir çok müşterim var. Kendime çok büyük ek gelir sağlamış bulunuyorum :) Gerçekten kalıcı makyaj, ipek kirpik, protez tırnak gibi ek işleriniz varsa aylık kazancınız çok yükselmiş oluyor. Bunların hepsinin eğitimi benim gittiğim kursta da verilmekte isteyenlere özel mesajla bildirebilirim gerçekten hocalar işlerinde çok profesyoneller.. Aynı zamanda uygulama da yapan bir yer zaten..
ben de bu konuda eğitim almak istiyorum, sertifika alabildiniz mimerhaba,
bende bu eğitimi almak istiyorum nereden aldınız ücreti ne kadar meb onaylı sertifikamı
sonrasında kendi yerimizi açabiliyormuyuz