Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düğünden önce gel dediyse bil ki sıkıntı vardır kalıcı değildirKızlar merhaba. Lütfen bilgisi olanlar bana yardımcı olabilir mi ?
2 gün önce kalıcı kızlık zarımı diktirdim ağrım falan yok sadece büyük tuvaletimi yaparken biraz zorlanıyorum ıkınmak istemiyorum birazcık kan geldi doktor normaldir dikişlerden gelmiştir ama kolay kolay bozulmaz dedi. Size sorum ilk ilişki olacağında kanıyor mu ?
Ayyy benimde oglum var Allah boylelerinden uzak etsin onun bunun altina yatip sonra hicbirsey olmamis gibi diktirip namusunu korumus gibi ilk senle yattim gosterisiyle kendini yamicak ne cok kiz var bu kizlik zari dikimide bi moda oldu onune gelen bozdurup diktiriyo Allah islah etsin bu pislikleriİki tane küçük oğlum var. İlerde ister bakire ister bakire olmayan biriyle evlenirler bu beni ilgilendirmez. Ama allah sizin gibi yalancılarla karşılaştırmasın. Dürüstlük büyük erdemdir. Sırf bakire olmadığınız için sizi istemeyecek birini en baştan kandırarark tüy dikmiş olacaksınız.
onun bunun altina yatip
Korkunç.. gerçekten korkunçsunuz. Bu nasıl bir üslup, nasıl bir söylem? Gerçekten sizin adınıza ben utandım.onune gelen bozdurup diktiriyo
Konu sahibi burda fikir amaçlı konu açmış. Ne yapacağı sizi ilgilendirmez ve saygı duymak zorundasiniz.Ayyy benimde oglum var Allah boylelerinden uzak etsin onun bunun altina yatip sonra hicbirsey olmamis gibi diktirip namusunu korumus gibi ilk senle yattim gosterisiyle kendini yamicak ne cok kiz var bu kizlik zari dikimide bi moda oldu onune gelen bozdurup diktiriyo Allah islah etsin bu pislikleri
Biriyle yatmak namussuzluk degildir, sevişmek de onun bunun altına yatmak değildir, kim altta kim üstte bilemeyizAyyy benimde oglum var Allah boylelerinden uzak etsin onun bunun altina yatip sonra hicbirsey olmamis gibi diktirip namusunu korumus gibi ilk senle yattim gosterisiyle kendini yamicak ne cok kiz var bu kizlik zari dikimide bi moda oldu onune gelen bozdurup diktiriyo Allah islah etsin bu pislikleri
Asıl bunların yaptiklari korkunc birsey siz bir erkek olsaniz gecmiste esiniz olacak kadin defalarca erkeklerle birlikte olup ama hic olmamis gibi diktirip size namus gosterisi yapmasini istermiydiniz biraz kendinizi o insanlarin yerine koyun hadi o halti yapiyorlarsa arkalarinda duracaklar durust olucaklar kusura bakmayin ama resmen zinayi utanmasaniz alkis tutacaksiniz sozde muslumanizKorkunç.. gerçekten korkunçsunuz. Bu nasıl bir üslup, nasıl bir söylem? Gerçekten sizin adınıza ben utandım.
Keşke fikirlerinizi biraz daha saygı çerçevesinde dile getirmeyi bilseniz
Birde onlari savunanlara ne demeli dilerim hicbirinin tutmazda ne olduklari o gecede belli olurİnsan kendine bu eziyeti yapar mi ya, sirf elin oglu 2 snlik zevk yasasin diye. Bu ulkeden bagira bagira kacmak istiyorum. Pesss.
Kızlar merhaba. Lütfen bilgisi olanlar bana yardımcı olabilir mi ?
2 gün önce kalıcı kızlık zarımı diktirdim ağrım falan yok sadece büyük tuvaletimi yaparken biraz zorlanıyorum ıkınmak istemiyorum birazcık kan geldi doktor normaldir dikişlerden gelmiştir ama kolay kolay bozulmaz dedi. Size sorum ilk ilişki olacağında kanıyor mu ?
Allah iyi insanları sizden korusun.Ayyy benimde oglum var Allah boylelerinden uzak etsin onun bunun altina yatip sonra hicbirsey olmamis gibi diktirip namusunu korumus gibi ilk senle yattim gosterisiyle kendini yamicak ne cok kiz var bu kizlik zari dikimide bi moda oldu onune gelen bozdurup diktiriyo Allah islah etsin bu pislikleri
Hakikaten korkunç düşünceler. Umarım çocuklarınız fikirlerinizden zerre etkilenmemiş olsun.Asıl bunların yaptiklari korkunc birsey siz bir erkek olsaniz gecmiste esiniz olacak kadin defalarca erkeklerle birlikte olup ama hic olmamis gibi diktirip size namus gosterisi yapmasini istermiydiniz biraz kendinizi o insanlarin yerine koyun hadi o halti yapiyorlarsa arkalarinda duracaklar durust olucaklar kusura bakmayin ama resmen zinayi utanmasaniz alkis tutacaksiniz sozde muslumaniz