Kalıcı kızlık zarı

Kızlar merhaba. Lütfen bilgisi olanlar bana yardımcı olabilir mi ?
2 gün önce kalıcı kızlık zarımı diktirdim ağrım falan yok sadece büyük tuvaletimi yaparken biraz zorlanıyorum ıkınmak istemiyorum birazcık kan geldi doktor normaldir dikişlerden gelmiştir ama kolay kolay bozulmaz dedi. Size sorum ilk ilişki olacağında kanıyor mu ?
Düğünden önce gel dediyse bil ki sıkıntı vardır kalıcı değildir

İki tane küçük oğlum var. İlerde ister bakire ister bakire olmayan biriyle evlenirler bu beni ilgilendirmez. Ama allah sizin gibi yalancılarla karşılaştırmasın. Dürüstlük büyük erdemdir. Sırf bakire olmadığınız için sizi istemeyecek birini en baştan kandırarark tüy dikmiş olacaksınız.

İki tane küçük oğlum var. İlerde ister bakire ister bakire olmayan biriyle evlenirler bu beni ilgilendirmez. Ama allah sizin gibi yalancılarla karşılaştırmasın. Dürüstlük büyük erdemdir. Sırf bakire olmadığınız için sizi istemeyecek birini en baştan kandırarark tüy dikmiş olacaksınız.
Ayyy benimde oglum var Allah boylelerinden uzak etsin onun bunun altina yatip sonra hicbirsey olmamis gibi diktirip namusunu korumus gibi ilk senle yattim gosterisiyle kendini yamicak ne cok kiz var bu kizlik zari dikimide bi moda oldu onune gelen bozdurup diktiriyo Allah islah etsin bu pislikleri

Ayyy benimde oglum var Allah boylelerinden uzak etsin onun bunun altina yatip sonra hicbirsey olmamis gibi diktirip namusunu korumus gibi ilk senle yattim gosterisiyle kendini yamicak ne cok kiz var bu kizlik zari dikimide bi moda oldu onune gelen bozdurup diktiriyo Allah islah etsin bu pislikleri
Konu sahibi burda fikir amaçlı konu açmış. Ne yapacağı sizi ilgilendirmez ve saygı duymak zorundasiniz.
Biriyle birlikte oldu diye bu şekilde konuşma hakkını kendinizde bulamazsınız.

Biriyle yatmak namussuzluk degildir, sevişmek de onun bunun altına yatmak değildir, kim altta kim üstte bilemeyiz 🤣🤣

Korkunç.. gerçekten korkunçsunuz. Bu nasıl bir üslup, nasıl bir söylem? Gerçekten sizin adınıza ben utandım.

Keşke fikirlerinizi biraz daha saygı çerçevesinde dile getirmeyi bilseniz
Asıl bunların yaptiklari korkunc birsey siz bir erkek olsaniz gecmiste esiniz olacak kadin defalarca erkeklerle birlikte olup ama hic olmamis gibi diktirip size namus gosterisi yapmasini istermiydiniz biraz kendinizi o insanlarin yerine koyun hadi o halti yapiyorlarsa arkalarinda duracaklar durust olucaklar kusura bakmayin ama resmen zinayi utanmasaniz alkis tutacaksiniz sozde muslumaniz

Npcan kızlık zarını ya amaaan ne önemliymiş su perde
Kızlar merhaba. Lütfen bilgisi olanlar bana yardımcı olabilir mi ?
2 gün önce kalıcı kızlık zarımı diktirdim ağrım falan yok sadece büyük tuvaletimi yaparken biraz zorlanıyorum ıkınmak istemiyorum birazcık kan geldi doktor normaldir dikişlerden gelmiştir ama kolay kolay bozulmaz dedi. Size sorum ilk ilişki olacağında kanıyor mu ?

Allah iyi insanları sizden korusun.

Asıl bunların yaptiklari korkunc birsey siz bir erkek olsaniz gecmiste esiniz olacak kadin defalarca erkeklerle birlikte olup ama hic olmamis gibi diktirip size namus gosterisi yapmasini istermiydiniz biraz kendinizi o insanlarin yerine koyun hadi o halti yapiyorlarsa arkalarinda duracaklar durust olucaklar kusura bakmayin ama resmen zinayi utanmasaniz alkis tutacaksiniz sozde muslumaniz
Hakikaten korkunç düşünceler. Umarım çocuklarınız fikirlerinizden zerre etkilenmemiş olsun.
Bana sormamışsınız ama ben erkek olsam karşımdaki kadının vajinasiyla değil karakteriyle, insanligiyla, merhametiyle falan ilgilenirdim. O da kalkıp bakire olmadığı için korkulara kapılmazdı. Sevmek sevişmek kötü bir şey değil ama sizin şu nefret söylemleriniz çok kötü çok.
Bu zihniyet nesil değiştikçe bitecek umarım. Güzel ülkem bunu hakediyor.

Bir çok üslup hatası olduğunu söylemek istiyorum.Asla bu tarz bir konuşmayı bu şekilde seviyesizce insanları yargılamayı tasrip etmiyorum.Ancak kızlık zarını diktirmek isteyen arkadaşlar hangi koşulda olursanız olun aile baskısı, çevre baskısı, sevdiğiniz kişiyi kaybetme korkusu farketmez geçmişte yanlış yada doğru yaşadığınız herşeyin arkasında durun.Bu şekilde birini ömür boyu kandırmaya çalışmak inanın çok acımasızca bir hareket bunun farkedilmiş öğrenilmesi durumunda ne yapacaksınız gerçekten bilmiyorum.Bunu yapan iki arkadaşım oldu biri hepimizin bildiği bir çok ilişki yaşamış bir kadındı ve İstanbul’da kızlık zarını diktirip tutucu bir aileye gelin oldu şuan bir kızı var kendisiyle asla görüşmüyorum ve zerre saygı duymuyorum.Diğeri zaten yakalandı ve açıklamak zorunda kaldı çünkü meğer eşide ona hiç söylememiş ve bir kız ile birlikte olarak bu anı daha önce yaşamış ve doğal olarak aradaki farkı hemen anlamış bir süre evli kalıp ayrıldılar.Bende dahil hepimiz hatalar yaptık ama dürüstlük çok önemli eşim bana ben eşime her konuda hep dürüst olduk bu hayatın insana en büyük hediyesi inanın çok büyük yükün ve günahın altına giriyorsunuz bence hiç bunları yapmayın😞

X