- 5 Mart 2019
- 3
- -3
- 36
- 27
- Konu Sahibi Xxxyyyxxxyyygnc
-
Öyle bir sitem etmişsiniz ki dedim ne oluyor. Sizler türüne nadir rastlanılan insanlarsınız.Artık kimse yaptırmıyor mu arkadaşlar kimse kalmadı mı yardımcı olacak, bir kez kalici oldum daha önce de yazdım tuttu denildi aslında tutmamış başka doktorda öğrendim evlilik işine daha 2.5 yıl var tekrar kalıcı mı yaptırsam Turgay da yoksa gecici mi yaptirsam? Yardımcı olacak birisi yok mudur?
İnsanlık bitmiş bacım yaa kmse yardmcı olmuyor coh gınadım biziArtık kimse yaptırmıyor mu arkadaşlar kimse kalmadı mı yardımcı olacak, bir kez kalici oldum daha önce de yazdım tuttu denildi aslında tutmamış başka doktorda öğrendim evlilik işine daha 2.5 yıl var tekrar kalıcı mı yaptırsam Turgay da yoksa gecici mi yaptirsam? Yardımcı olacak birisi yok mudur?
Kimse kınamadı siz yersiz sitem ettinizAllah kimseye kınadığı şeyi yaşatmasın, diyeceğim sadece bu.
Günlük dozunu almışsın bebişim bu gece rahat uyursun jdjdKimse kınamadı siz yersiz sitem ettiniz
He ya durduk yere beddualandmGünlük dozunu almışsın bebişim bu gece rahat uyursun jdjd
Cevabım varda banlanmak istemiyorumHe ya durduk yere beddualandm
Dikiş tutmasın inşallah denmedigi kalmış, o da gelirse tamamHe ya durduk yere beddualandm
Merhaba , kimde yaptırdınbugün kalıcı kızlık zarı dikimi oldum hafif hafif lekelenmezlerim var ama büyük abdestimi yaparken kanamam oldu bi sorun teşkil eder mi lütfen yaptıranlar ve aynı sorunu yaşayanlar cevap verebilir mi ?
Bacım yasın 33 mü ciddenMerhaba , kimde yaptırdın
Site reklamları değişti yafBir sorun mu var
Bu yorumdan sonra kızlık zarımı diktirmeye gidiyorum hakkınızı helal edin arkadaşlar buraya kadarmışAllah kimseye kınadığı şeyi yaşatmasın, diyeceğim sadece bu.
Merhaba bugün benim 3. Günum aynı sorun bende De oldu. Sen nedenini öğrenebildin mi dikişlerin tutmuş mu?bugün kalıcı kızlık zarı dikimi oldum hafif hafif lekelenmezlerim var ama büyük abdestimi yaparken kanamam oldu bi sorun teşkil eder mi lütfen yaptıranlar ve aynı sorunu yaşayanlar cevap verebilir mi ?
sende mi yaptrcaksinKime yaptırdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?