• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kalıcı kızlık zarı dikimi sonra ilk ilişkide kanama olur mu

bitikbiri

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2022
15
2
6
31
kalıcı kızlık zarı dikimi yaptıran varmı ben yeni yaptırdım ilişki yaşadığım zaman kanama olur mu

1 ay sonra kontrole gittiğiniz doktorunuz tuttu derse kanama olmama gibi bir durum yok diye biliyorum ama dikişler tutmaz açılırsa maalesef kanama olmaz

ağrım çok olmadı ama hareket kısıtlaması oldu yürümekte zorlandım 1 hafta çok dikkatli davrandım ora rağmen kanamam oldu bakalım kontrolde doktor ne diyecek
Benim çok ağrım oluyor normal mi beşinci günüm bugün

ağrım çok olmadı ama hareket kısıtlaması oldu yürümekte zorlandım 1 hafta çok dikkatli davrandım ora rağmen kanamam oldu bakalım kontrolde doktor ne diyecek
Hanımefendi pazartesi bende olucam doktor hic yerinden kalkmadan yatıcaksın dedi tuvalete bile ayakta yapıcaksın hic kaladan yatıcaksin dedi gercekten boylemi sürec yardımcı olurmusunu, lutfen

Hayir ya ,surekli yatmak yok sadeceyan oturacaksin bir ay, wcde ikinmiyacaksin bu hepis
Ciddimjsiniz icime su serptiniz tesekkür ederim cok ufak yasta bi evlilik yasadımda ben .bu doktor bana baska bi doktor daha seyredicek yapılan islemi bunun icin ücretsiz olucak dedi ama bi hafta hic yataktan cıkmayacaksınöz tuvaletinizi dahi ayakta yapıcaksınız falan dedi bende korktum yani hicbi doktor aynısını söylemedi pazartesi islem var yaptırsammı kararsızım siz ameliyat sonrası cok acı cektinizmi ilac kullandınızmı veya batikonla o bölgeyi yıkadınızmı

Benim cok agrim olmadi gunde sadece bir kere agri kesici kullandim,batikonu sabah aksamiki defa yapiyorsun ,dr anlatıyor zaten,egilirken faln zorlanmadim ya gayet rahatim,korkulacak bir surec degil

Allah başka dert vermesin.

Back