Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kalıcı kızlık zarı dikimi sonra ilk ilişkide kanama olur mu
- Konu Sahibi bitikbiri
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- kizlik dikimi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Ocak 2022
- 41
- 7
- 1
- 25
- 10 Şubat 2022
- 15
- 2
- 6
- 31
dikişler tutmazsa tekrar işlem yaparlar mı1 ay sonra kontrole gittiğiniz doktorunuz tuttu derse kanama olmama gibi bir durum yok diye biliyorum ama dikişler tutmaz açılırsa maalesef kanama olmaz
- 15 Ocak 2022
- 41
- 7
- 1
- 25
Bazı doktorlar hiçbir ücret almadan yapıyor bazıları ise aldığı ücretin yarısını alarak tekrar bu işlemi yapıyor açıkçası doktordan doktora değişiyordikişler tutmazsa tekrar işlem yaparlar mı
Canım ne zaman yaptırdın bende yeni yaptırdımkalıcı kızlık zarı dikimi yaptıran varmı ben yeni yaptırdım ilişki yaşadığım zaman kanama olur mu
Benim dördüncü günüm ama hala çok ağrım var sende de ağrı oluyor mukalıcı kızlık zarı dikimi yaptıran varmı ben yeni yaptırdım ilişki yaşadığım zaman kanama olur mu
- 20 Temmuz 2019
- 1.575
- 1
- 11.233
- 158
- 10 Şubat 2022
- 15
- 2
- 6
- 31
2 hafta olduCanım ne zaman yaptırdın bende yeni yaptırdım
Sürecin nasıl geçti ağrın sızın oldu mu2 hafta oldu
- 10 Şubat 2022
- 15
- 2
- 6
- 31
ağrım çok olmadı ama hareket kısıtlaması oldu yürümekte zorlandım 1 hafta çok dikkatli davrandım ora rağmen kanamam oldu bakalım kontrolde doktor ne diyecekSürecin nasıl geçti ağrın sızın oldu mu
Benim çok ağrım oluyor normal mi beşinci günüm bugünağrım çok olmadı ama hareket kısıtlaması oldu yürümekte zorlandım 1 hafta çok dikkatli davrandım ora rağmen kanamam oldu bakalım kontrolde doktor ne diyecek
Hanımefendi pazartesi bende olucam doktor hic yerinden kalkmadan yatıcaksın dedi tuvalete bile ayakta yapıcaksın hic kaladan yatıcaksin dedi gercekten boylemi sürec yardımcı olurmusunu, lutfenağrım çok olmadı ama hareket kısıtlaması oldu yürümekte zorlandım 1 hafta çok dikkatli davrandım ora rağmen kanamam oldu bakalım kontrolde doktor ne diyecek
- 16 Şubat 2022
- 10
- 0
- 6
- 28
Ciddimjsiniz icime su serptiniz tesekkür ederim cok ufak yasta bi evlilik yasadımda ben .bu doktor bana baska bi doktor daha seyredicek yapılan islemi bunun icin ücretsiz olucak dedi ama bi hafta hic yataktan cıkmayacaksınöz tuvaletinizi dahi ayakta yapıcaksınız falan dedi bende korktum yani hicbi doktor aynısını söylemedi pazartesi islem var yaptırsammı kararsızım siz ameliyat sonrası cok acı cektinizmi ilac kullandınızmı veya batikonla o bölgeyi yıkadınızmıHayir ya ,surekli yatmak yok sadeceyan oturacaksin bir ay, wcde ikinmiyacaksin bu hepis
- 16 Şubat 2022
- 10
- 0
- 6
- 28
- 16 Şubat 2022
- 10
- 0
- 6
- 28
- 21 Kasım 2017
- 27.856