Saç Kesim Şekilleri Kalıcı fön yaptırdınız mı?Tavsiye eder misiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi .şahrud.
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Ş

.şahrud.

Ziyaretçi
kalıcı fön yaptırmak istiyorum .. aranızda yaptıran ya da bilgisi olan var mı ?

walla ben duymustum . bnm arkadasımda bi ara yaptıracaktı ama onada sey demişler oda perma gibi ilk 1 hafta gusel duruo sonra bozuLuo permada nasıl bukleler bozuluosa ondada düzLük bozuLuoo sacın kıvrılmya baslıo . öle demişler :S ama tam olarak bilemiorum

saça zararı yokmus? artı bakım kremleri ile yapılıomus
diye duydum ben

'kalıcı fön' diye konuşursanız herkes böyle karışır tabiki sırnaşık şey bi sanırım ismi 'defrize' denen birşey var,bir de straight therapy var.Defrize daha çok zarar veriyo ve daha kısa süreli diye biliyorum ben..yaptıran arkadaşlar yorum yazsa iyi olurdu CADIARZU

Bi kaç topicte gördüm ben yaptıranlar varmış, ama daha sonra bişey yazmamışlar galiba, rastlamadım. memnunlarmı nasıl bende öğrenmek istiyorum. birde resim ekleseler tam olcakmış ama mirmirmirmir

benim arkadaşım yaptırmıştı ama sonradan çok pişman olmuştu
saçları uzadıkça kötü oluyordu
malum kıvırcık uzuyor ,dipleri kıvırcık uçları düz oluncada olmuyodu sürekli fön çektirmek zorunda kalıyordu

merhaba.bu kalıcı fön strait terapi denilen işlemmi acebe.

kalıcı fön bilmem ama perma gibiyse perma cok kötü bişe

bende saçlarım çok düz ve hemen şekil bozuluyor düzleşiyor diye iri dalga yaptırmak istedim..
ama kuaför senin saçların hemen kendini salıyor perma yapayım kendini salınca iri dalga gibi olur dedi
ama nasıl pişma oldum
bir kere kıvırcık saçın hiç kullanışlı olmadığını ve bana yakışmadığını anladım..
düzleştirmek için aylarca jöle veya krem sürmedim şekil almasın diye..
hala düzleşmedi uçlar duruyor..kestirmekte istemiyorum..
bi daha saça işlemmi tövbe
ben düz saçlarımla meğer çok mesutmuşum...

ben lısedeyken defrize yaptırmıstım ve hıc ama hıc memnun kalmamıstım..sukur saclarıma bır sey olmadı ama bır artısını da gormedım :S
sımdı yenı bır uygulama cıkmıs..keratınle yapıyorlar..5-6 ay dayanıyormus..yıka ve cık olayı oluyormus yanı :) sureklı fonlu gezıyormussun.benım kuaforde yapıyorlar,bayramda arkdasım gıdıp yaptıracak..bakıcam bende duruma gore yaptırıcam belkı.
benım kuaforde 350 ye yapıyorlar,yaptıktan sonra 4 gun sacınızı yıkamıyorsunuz :S bu kısım bıraz sıkıcı :) ama daha sonra dedıgım gıbı dırek fonlu oluyorsunuz..cok rahat yıkayıp cıkyorsunuz..
ayrıca keratınle yapıldıgı ıcın de saca bır zararı yokmus..tam tersı faydası varmıs.

selam kızlar ben kalıcı fön yaptırdım saçlarıma saçlarım kıvırcıktı tam iki ay oldu saçlarım her bonyadan sonra iice fön makinasıyla kuruluyorum dümdüz fön gibi oluyor. çok memnun kaldım ben iyiki yaptırmışım saçlarıma hiç bir zararıda olmadı ben mersinde yaptırdım 2 ay oldu 350 milyona yaptırdım düşünenlere tavsiye ederim

ben çok memnun kalmadım brezilya fönü diyorlar. ben 2 ay kullanabildim ve daha sonrasında deli gibi saçlarım döküldü. halende saçlarım kendine gelemedi.

kızlar bende yaptırdım bu yaz, hazır tatile giidyorken rahat olur yıkar çıkarım diye. öncelikle yapılırken çok uzun süren bir işlem bide saçlarınız benim gibi dalgalı ve gürse, en sonunda kuaförde bende delirmiştik hani kokusu da ayrı bir kötü, 3gün boyunca da yıkanmaması toka bile takılmaması gerekiyomuş. ama ben o kokuyu duydukca aglıyordum bide yaz olunca, varın öyle düsünün. neyse daha sonra yıkadım, öyle dümdüz fön gibi birşey beklemeyin. öyle bir mucize öyle birşey daha yok cünkü, hani saclarınız eger kalın telli ve gürse, kabarık bisekilde düzlestiriciyle yapmaya calısmıssınız gibi oluyor. yani öyle yıka-cık gibi biseyi aklınızdan bile gecirmeyin, o derece diyebilirim. ha ama saclarınız ince telli ve seyrekse belki cok güzel durabilir. yada güzel bir sonuc alabilirsiniz. cünkü cok ugrasılan ve pahalı bir islem. muhakkak bir faydası olmalı, herkeste aynı sonuc verse kimse yaptırmaz cünkü. ayrıca sacı yıpratma gibi birsey de yok, tam tersi benim saclarım su an daha saglıklı bir zararını görmedim hic. yani bunları düsünerek yaptırın, baya bir tecrübe edindim bu yaz maymun istahlılıgım sagolsun

kesinlikle tavsiye ederim zaten konuyla ilgili topicler var. ordan bilgi edinebilirsiniz kızlar. saçın cinsine göre 2- 6 ay arası dayanıklılıgı var brezılya fönünün. ustelık kuaforlere deli saçması para vermenızede gerek yok. siteyi araştırın bıraz evde kendınız nasıl yapacagınızıda bulursunuz. ben kendım yaptım saçlarım ve ben mutluyuz şu anda...

@ özellikle oreal yanıgı arkadaşlara tavsıye ederım. saç rengım sarı. siyaha boyamıstım. kendı rengıme donmeye calısırken kuaoför sacımın canına okumustu.. yandı tum saclarım. brezılya fönü sayesınde canlılıgına gerı kavustu

Benim eşim kuaför. Defirize ile brezilya fönünü birbirine karıştırmayın. Defirize zarar verir fakat brezilya fönü keratin ile yapılıyor. Yani tam aksine bakım yapıyor. Üst üste yaptırabiliyorsunuz. Kıvırcık saçlar tam düz olmasa bile çok hafif bir dalga kalıyor. Normal dalgalı saçlar ise 1 seferde tam düz oluyor. Eski defirize den dolayı birz ön yargı oluşmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…