Kızlar 3 sene önce yaptırdım izmirde kıytırık bir kuaföre.şunu söyleyim kesinlikle dümdüz oluyor ama bende şöyle oldu.saçlarımın önü dümdüz oldu bozulmadı ama arka tarafta kıvırcıkalr kaldı oda artık kıvrcığı bozulmuş bilirsiniz işte hafif kabarık ama kuruturken düzeliodu. Neden böyle oldu anlamadım yani bu işlem işe yaramasa önler,m dümdüz olmazdı demekki uygulamadan kaynaklanıyor oyüzden iyi bir yerde yaptırın ama düz olduğunu garanti ederim tabi benim arkalara boşa para vermiş oldum en yakın zamanda bidaha yaptırıcam bir de dipten gelen saçlar denmiş yaklaşık iki sene rahat kullandım ben banyodan sonra saçı kuruturkan zaten dipler düzelio hemen e aşağısı da düz olduğundan çok kötü durmuo ayrıca benimki zenci kıvırcığı değil dipleri düxz ucu dalgalı saçlardan da değildi ama ben kullanabildim rahatla ayrıca fön de ututyor.hem çok kıvırcık değilse saçınız dipler iyice uzadığında eğer yaptıramazsanız düzleştirdiğiniz yerleri dalgalı yapın bence sorun yapmaya gerek yokbenim düzleştirdiğim yerler istersem dalgalı da yapıyordum hatta daha güzel dalga oluyordu düz saçı sarmak dalga yapmak fön çekmekten daha kolay