A aster Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 20 Mart 2011 229 0 116 Diğer 12 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi aster #1 kızlar saçlarım kıvırcık düzleştirmeyi ve maşayla şekillendirmeyi düşünüyorum deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
kızlar saçlarım kıvırcık düzleştirmeyi ve maşayla şekillendirmeyi düşünüyorum deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
samantha Nirvana Pro Üye 3 Şubat 2009 9.896 16.999 773 44 12 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi aster #2 Direkt maşa yapsan nasıl olur? Kalın tutamlar alarak ya da 25 mm maşa işini görür diye düşünüyorum. Düzleştirmeye gerek yok ki.
Direkt maşa yapsan nasıl olur? Kalın tutamlar alarak ya da 25 mm maşa işini görür diye düşünüyorum. Düzleştirmeye gerek yok ki.
qizz Gizem* Kayıtlı Üye 21 Eylül 2010 1.832 0 116 İstanbul 13 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi aster #3 samantha .!.: Direkt maşa yapsan nasıl olur? Kalın tutamlar alarak ya da 25 mm maşa işini görür diye düşünüyorum. Düzleştirmeye gerek yok ki. Genişletmek için tıkla... Evet aynen bende öyle yapıyorum 32 mm var bende saçlarım çok uzun degıl ama kuruttuktan sonra onla yapıyorum en azından duzgun bı sekıl alıyolar 2 gun kullanıyorum bozulmadan
samantha .!.: Direkt maşa yapsan nasıl olur? Kalın tutamlar alarak ya da 25 mm maşa işini görür diye düşünüyorum. Düzleştirmeye gerek yok ki. Genişletmek için tıkla... Evet aynen bende öyle yapıyorum 32 mm var bende saçlarım çok uzun degıl ama kuruttuktan sonra onla yapıyorum en azından duzgun bı sekıl alıyolar 2 gun kullanıyorum bozulmadan
A aster Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 20 Mart 2011 229 0 116 Diğer 17 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi aster #4 saçlarım kıvırcık daha doğrusu kıvırcığını beğenmiyorum düzleştirip maşayla şekillendirmeyi düşünüyorum
saçlarım kıvırcık daha doğrusu kıvırcığını beğenmiyorum düzleştirip maşayla şekillendirmeyi düşünüyorum