Kalıcı Ama Hafif Bir Koku

umaycan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2010
11
0
36
Konya
Arkadaşlar ben her kokuyu beğenemiyorum kolay kolay ve kullandığım parfümden de bir süre sonra sıkılıyorum. Ağır olmayan, uzun süre insanın üstünde kalan, geçtiğm yerleri hoş kokusuyla saran ve insanların kokumu merak edip ne kullanıyorsun diye soracakları bir parfüm istiyorum. önerilerinize ihtiyacım var, yardımcı olursanız sevinirim

canım kalıcık her tene göre değişir ama sana çok ağır olmayan ve benim sevdiğim birkaç tane yazayım .

dolce gabbana light blue
ralph lauren ralph
tommy girl ve
burberry the beat

versace red jeans yada DKNY be delicious pembe. Bunlar benim çok severek kullandığım yaz parfümlerim beyaz tenliyim ben. tenine göre değişiyor duruşu o yüzden tester dan denemen lazım.

teşekkür ederim hanımlar. araştıracağım önerilerinizi. ben de beyaz tenliyim ancak parfümlerle ten renginin ne gibi bir bağlantısı var acaba ???

beyaz tenli insanlara hafif parfümler daha çok yakışır ve kalıcılığı daha fazla sanırım . bende baya beyaz tenliyim genelde hafif parfümleri tercih ediyorum.
sana da Lancome-Tresor İn Love i tavsiye ederim bayada kalıcı

aynen bende senin gibiyim parfümümden çabuk sıkılıyorum ve her kokuyu kolay kolay beğenemiyorum valla avonun secret fantasy hafif hoş bi parfüm tavsiye ederim onu

yves saint laurent cinema
armani code

ikisi de kalıcı ve de hafif ayrıca insana güven veren sıcak kokular bana göre

antonio banderas spirit'i tek geçerim

canım kalıcılık için EDP yani eau de perfume olanları tercih etmelisin EDT ler uçar gider hemen...
hafif kokular genelde uçucudur ama tene göre değişiyor tabi.. ben sana diesel fuel for life unlimited (kahverengi şise) tavsiye ederim hafif günlük kullanıma uygun ama zevkine uyarmı bilmem

ben geçen gün aldım bir alana bir bedava kampasıyla, armani she ve jadore, ikisi de çok güzel ve baymayan kokular, jadore daha kalıcı geldi bana.

(givenchy very i..)......süper...bende beyaz tenliyim bu kokuyu denemelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…