Kalemi asgari ücretlinin 4 aylık maaşına denk geliyor

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.716
Kalemi asgari ücretlinin 4 aylık maaşına denk geliyor
http://www.grihat.com.tr/kalemi-asgari-ucretlinin-4-aylik-maasina-denk-geliyor-28662h.htm
1x1.gif
1x1.gif

21.10.2015 22:33
22710.jpg

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın resmi kabullerde masasında bulunan görkemli dolma kalem dikkat çekti.

Mont Blanc marka kalemin, standıyla birlikte fiyatının 4 bin lira olduğu öğrenildi. Kalemin altındaki tablası hariç, tek başına satış fiyatı ise 795 euro…

Kalem ‘’Mont Blanc Mst Fountain Pen WithInk Bottle” adıyla satışta bulunuyor. Altındaki standı da “Mont Blanc Mst 149 Fountain Penstand” olarak niteleniyor. Kalem ve standı yaklaşık 4 bin liraya satılıyor ve bu da bir asgari ücretlinin 4 aylık maaşına geliyor.

dolma-kalem.jpg

Bir kalem niye bu kadar pahalı olabilir ki ya altından mıymış? Kendi kendine mi yazıyormuş? Saçma sapan şeylere para dökmeyi ne çok seven bir milletiz.
Jose mujica yı bu konuda öyle beğeniyorum ki. Keşke onun gibi olabilsem, olabilsek.

Şimdi Atatürk de saraylarda yaşamışa getirenler olacaktır. Durun durun bu defa ben getireyim.

Keşke Atatürk'ün ya da padişahların yaşadığı hayatın ihtişamı değil, vatan millet aşkıyla ömürlerini cephelerde geçirip kendi hayatlarını feda etmeleri örnek alınaymış. Düşün ki adamlar millet için oradan buraya savrulmaktan o şatafatlı saraylarda oturamamış bile, sefa sürmek neredeeee???

Bir de müslümanım diyen bu israfa lükse normal demesin uzasın gitsin, ayetleri hadisleri çarparım kafasına....

Tabii ki kullanacak, biz fakirler gibi 5 liralık kalem mi kullanacak koskoca cumhurbaşkanı.:63:

Tabii ki kullanacak, biz fakirler gibi 5 liralık kalem mi kullanacak koskoca cumhurbaşkanı.:63:

Uwwwww 5 liralık kalem mi kullanıyorsun gerçekten? Seni zengin seniii.

Benim kalemklikteki 10 kalemin 7'si eşantiyon, 2'si ondan bundan çorlama, biri de kendi aldığım 50 kuruşluk kalem.

Harbiden baska haber yapacak sey bulamiyorlar kumandasi kalemi
Fotodaki 7 farki bulunuz.
Cipras devlet batarken bu kalemden kullanmis biz kullanmisiz cok mu?

Geçç bu da olmadi haberci
Arka vitrine bakalim neler var

800 tl düşük değil ki, kuru ekmek yeyip sürünmeye razı yorumlar vardı buralarda hep..

Yaa anlamadığım, oyunu istediğini ver.
Bundan banane amaaaa sen orda kuru ekmek yerken sürünürken, çocuğun arkadaşlarına özenirken, ailen perişanken nasıl olurda sana hic yararı dokunmayan, sadece duble yol yapan, o duble yolu kullanmayı bırak toplu taşıma aracına binip alışveriş yapmaya gidilmiyor ama reis diye baş tacı yaptıkları onların hayatlarında duymadığı, görmediği, göremiceği gıdayı, giysiyi, mobilyayı kullanıyor tüketiyor ve hala sen ye ben yemeden de olur deniliyor.
Benim aklım almıyor valla almıyor.
Nasıl bi düşünce yapısı.

Kılıçdaroğlu morarmış haberi vardı evlacım. O habere alalım seni öyleyse. Büyük bir haber değeri taşıyor cunku o haber.

Arka vitrinde de milyarlık biblolar, altın varaklı çerçeveler, altın kaplama çay bardakları var işte.

Okumadın mı o haberi, çok oldu oysaki..

Yaa anlamadığım, oyunu istediğini ver.
Bundan banane amaaaa sen orda kuru ekmek yerken sürünürken, çocuğun arkadaşlarına özenirken, ailen perişanken nasıl olurda sana hic yararı dokunmayan, sadece duble yol yapan, o duble yolu kullanmayı bırak toplu taşıma aracına binip alışveriş yapmaya gidilmiyor ama reis diye baş tacı yaptıkları onların hayatlarında duymadığı, görmediği, göremiceği gıdayı, giysiyi, mobilyayı kullanıyor tüketiyor ve hala sen ye ben yemeden de olur deniliyor.
Benim aklım almıyor valla almıyor.
Nasıl bi düşünce yapısı.
ya geçenlerde biri yazdı ya bu bölüme.
onun için hayatım boyunca kuru ekmek yerim diye.
bu mantaliteyi anlamak mümkün değil.
yeterki o lüksün dibine vursun ,ama bizler, bunu görerek mutlu olayım kuru ekmeğe razıyız lafından sonra bunlara ne denirki.
sözün bittiği yer

X