Kalemden dolayı orta parmağın şekli.

Nun_vakti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2011
207
0
66
Manisa
Merhabalar hanımlar, bir şey danışacağım. Kalem tutmaktan sol elimin orta parmağının şekli değişti. Sanki orası şiş gibi. Nasır da olabilir bilemiyorum. Nasıl geçer bu, hazır tatildeyken yapabileceğim/önerebileceğiniz bir şey var mı?

Ayy görünce bir an konuyu kendim açmış gibi hissettim. :))) Benim de öyleydi kalem tutmaktan. Ben de ellerimi sıcak suya koyup o şişmiş gibi olan ust deriyi yavas yavas 2 gunde bir kestim tırnak makasıyla . Sonra da bir guzel kremledim. Bu ygs lys bitince bir suredir kalem de tutmuyorum. Geçti. :)

Kalem tutmayınca şişlik iniyor gibi ama tamamen geçmiyor. Senin geçti mi tamamen?

Okul bitince geçer dedim ama öğretmen olunca kaldı meret benim de parmağımda :)) Yazları hafifliyor kızlar. Nasır gibi bir şey bu. Elinize ılık su ile bakım yaptığınızda yumuşar kalem kullanırken bile.

Hep kalem tutacagım icin demek ki hep kalacak :/

Hahaha iyi güldüm sabah sabah, bende bu dertten muzdarip tek kişinin ben olduğumu sanıyordum... Bende sadece kalem değil yüzükten dolayıda nasır oluşuyor kızlar çok fena... Sırf bu yüzden çok uzun zamandır yüzük falan takmıyorum, kalemden ötürü oluşan içinse yapacak bir şeyim yok ömür boyu devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…