• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalçaya lazer epilasyon yaptiranlar

Princes1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2021
319
106
53
26
Merhaba , ben genital ve bikiniye lazer yaptırıyorum. (Alexanderite lazer )
Ama yapan kadın popo üstüne de yapalım dedi. Ben aynada bakarken incce geldiğini kalınlaşmasıni istemediğimi söyledim.
Cihaz görmeyecek olsa söylemem zaten dedi. İlerde istermişim zten git gel yapma falan dedi.
Yaptıran var mı popo üstüne. Güvensem mi kadına?

kıl sorununuz yoksa orada yaptırmayın incecik görünmeyen tüyler herkeste vardır . ele bile gelmiyor hiç boşuna yaptırma .

kıl sorununuz yoksa orada yaptırmayın incecik görünmeyen tüyler herkeste vardır . ele bile gelmiyor hiç boşuna yaptırma .
Etrafında var sadece buraya istiyorum dedim. Küçük bir bölge koltuk altı kadar. O da orası temizlenince diğer yerler sana kötü görünmeye başlar falan dedi. Para için mi bilemedim

Merhaba , ben genital ve bikiniye lazer yaptırıyorum. (Alexanderite lazer )
Ama yapan kadın popo üstüne de yapalım dedi. Ben aynada bakarken incce geldiğini kalınlaşmasıni istemediğimi söyledim.
Cihaz görmeyecek olsa söylemem zaten dedi. İlerde istermişim zten git gel yapma falan dedi.
Yaptıran var mı popo üstüne. Güvensem mi kadına?
Alexande aciyor mu özel bölge iğneli mi

Alexander ile biraz aciyor ilk seans da iki saat acısı sürdü. Sonraki seanslarda bitince acı olmadı hiç. 10 dkdayaninca değiyor

Back