• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kalçamdaki anlamsız ağrı

haydo

Tescilli üŞengeç
Kayıtlı Üye
16 Mart 2017
964
1.918
33
Herkese merhaba..
Arkadaslar kalçamın ( belimde değil ) sol tarafında tam ortasında bir agrı var. Zaman zaman sekerek yürümeme bile neden olabiliyor.Siyatik diye düşündüm ama bacagıma vurmuyor ağrı. Ters bir hareket yaptıgımı hatırlamıyorum. Yapmış olsam da 2 haftadır gecmıs olması gerekiyor.
Mr ya da film çektiremem , ilaç kullanamam ;hamileyim.
Böyle bi sıkıntısı olmuş olan , sorunun ne olduguna dair tahmini olan ya da çözüm önerisi olan varsa mutlu olurum.

kocam beni aldatıyor diye baslık atsaydım ne çok kişi ilgilenirdi konuyla. !!!

Annemde de ayni sorun var, doktora gidecek. Ne oldugunu ogrenebilirsek yazarim mutlaka. Ama yine de doktora gorunun derim. Mr sart degil belki daha basit birseydir.

hamilelikte oluyor kalsiyum eksikliğindendi galiba doktoruna danış buradan sağlıklı cevap alamazssın

ay gecen gun bende de bı agrı okdu ama bı aksam surdu erresı gunu yoktu sızı gıbı bıseydı degısık bı agrıydı bıldıgın totom agrıdı ya :D ertesı gun de surseydı doktora ksardım zıra cok rahatsız edıcıydı sana gecmıs olsun canım

Back