Kalçamdaki ağrı neden olabilir?

Zoraki00

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2008
144
0
Merhaba Kızlar,
Bende 1 hftadır Kalçamın sol üst bölmesinde bir agrı oluyor.Gözle görülür bir sorun yok bi yerede vurmadım yada üşütmedim.Üstelik dışından bastıgımda pek bir ağrı yok ama asırı bastırdıgımda agrı oluyo.İçteki agrıda sürekli değil ama arada hani dişiniz ağrırda zonklar yada iğne vurulursunuzda agrır ya aynen öyle bir ağrı.

Doktora henüz yeni diye gitmedim ama sinir oluyorum bu agrıya.Müşteri temsilcisiyim sürekli oturararak calısıyorum ama kac senedir ilkkkez böyle bir durum geldi basıma acaba sürekli oturma durumundanmı kaynaklı oluyor anlamadım öyle birsey olmus olsa sağ tarafımda neden bişey yokki offf napcam bilmiyorum ama sinir oluyorum bu duruma.Cvplarınız için şimdiden teşekkürler kızlar....
mafoldumben

ağrı çok oturmaktan olmaz. eğer 1 hafta içinde filan geçmezse ortopediste gitmelisin. bu arada fazla zorlama. dinlendirmeye çalış. kas gevşetici jel sürebilirsin.

bel fıtığı olabilir annemdede müthiş bir ağrı vardı kalçasında çoğunlukla ayakta durmak istemiyordu çünkü dayanılmaz bir ağrı oluşuyordu emar da çıktı bel fıtığı olduğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…