• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kalçamda bunlar çıktı acil

lana127

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2020
5
5
1
arkadaşlar bikaç hafta önce çıktı kaşıdıkça büyüdü toplam 2-3 tane var şu an. ağrı sızı yok sadece kaşınıyor ve kötü duruyor.netten baktım bişey çıkmıyor egzama gibi geldi bana ama önceden hiç egzamam olmadı. neden çıkmış olabilir nedir ki bu? :/

evet 2 sene önce hem de.
Ben zona ya benzettim buna benzer birşey bende de çıkmıştı bazı bölgelerimde sırtımda üstüne yatamiyordum ağrıyordu ve çok kaşınıyordu, doktora gittiğimde zona olduğunu söyledi. Su çiçeği geçiren kişilerde binde bir aşırı stresten dolayı ortaya çıkıyormuş ilacını kullanmistim geçmişti.

Ben zona ya benzettim buna benzer birşey bende de çıkmıştı bazı bölgelerimde sırtımda üstüne yatamiyordum ağrıyordu ve çok kaşınıyordu, doktora gittiğimde zona olduğunu söyledi. Su çiçeği geçiren kişilerde binde bir aşırı stresten dolayı ortaya çıkıyormuş ilacını kullanmistim geçmişti.
zonaya baktım ama benim sırt ve göğsümde değil afedersin kalçamın yanak kısmında

yara gibi değildi başta ben de sivilce sandım ama kaşıntılı ve büyüdü kaşıyınca acaba mikrop mu kaptı
Alerji olabilir kaşıntıda dolayıda yara yapmıştür belki krem falan sürün rahattır belki çok kötü olursa sağlık ocagına gidin bir ilac faln yazar

Back