• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalçam ve bacağımda ağrı

didossssss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2012
140
5
26
Kocaeli
Kızlar 15 haftalık gebeyim ve kalçamda ve sağ bacağımda Geçmeyne bir ağrı var ne yapıcam bilmiyorum otursam kalksam ne yapsam ağrıyor 19 gün sonra felan gidicem doktora ama bnmle aynı şeyleri yaşayan var mı ?

Kızlar 15 haftalık gebeyim ve kalçamda ve sağ bacağımda Geçmeyne bir ağrı var ne yapıcam bilmiyorum otursam kalksam ne yapsam ağrıyor 19 gün sonra felan gidicem doktora ama bnmle aynı şeyleri yaşayan var mı ?[/Q

merhaba bende 9 haftalık gebeyim bnmde ara sıra aynı şekilde ağrım oluyor ve ilk bebeğimdede olurdu kasıklara doğru şiddetlenirdi ama sürekli olmaz ara ara yada yorulduğumda biraz yürüyüş yaptığımda falan... bence sen genede doktorunu en azından ara bir sor

Bende de olmustu o agri ben o agri yuzunden gunlerce topallayarak yurudugumu bilirim :( cok kilo aldinmi? Bide rahim buyumeye basladigi icin baski yapiyor bide uzerine sinir sikismasi tam bir eziyet oluyo insana calismiyosan bol bol yat dinlen dr bana bitane kas gevsetici fitil vermisti aninda kesti ama onu da 1 kere kullanabiliyosun iste :(

Bende de olmustu o agri ben o agri yuzunden gunlerce topallayarak yurudugumu bilirim :( cok kilo aldinmi? Bide rahim buyumeye basladigi icin baski yapiyor bide uzerine sinir sikismasi tam bir eziyet oluyo insana calismiyosan bol bol yat dinlen dr bana bitane kas gevsetici fitil vermisti aninda kesti ama onu da 1 kere kullanabiliyosun iste :(

Cnm çalışmıyorum. Kilo verdim ben almak yerine :=) Bazen yürüyemiyorum öyle ağrıyo 2 haftam kaldı bakalım doktorda inş. verir bana ya :(

Back