kalçalar:)

hannesli

Desert Rose
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2013
5.848
9.870
178
çok merak ediyorum çok oturmaktan kalçalar düzleşir mi?

ben günümün çok ama çok büyük bir kısmını oturarak gecırıyorum ve kalcamda uyuşma bile oluyor bu yüzden...

aklıma takılıyor ya bir şeye bu kadar baskı yapsan formunu koruması imkansız bence?

bir bilgiye sahip olan var mıdır acaba? ( dert ettiği şeye bak demeyiniz içinizden lütfen:)

günde en az 8 saat uyuyan insanlar olarak bu mantığa göre sabah kalktığımızda popo bacak sırt bel kısacası her yerimizin düzleşmesi gerekirdi değil mi.. = ) çünkü yatarken de tüm ağırlık vücuda yayılıyor.. sen otursan otursan maximum 3-4 saat oturursun.. Ondan da korkma brşey olmaz.. = ) hımm Hareketsiz oturmanın hele de otururken sürekli birşeyler tıkınmanın kalçayı büyüteceği kesin ama düzleştirir mi bilemem canım.. : )

günde en az 8 saat uyuyan insanlar olarak bu mantığa göre sabah kalktığımızda popo bacak sırt bel kısacası her yerimizin düzleşmesi gerekirdi değil mi.. = ) çünkü yatarken de tüm ağırlık vücuda yayılıyor.. sen otursan otursan maximum 3-4 saat oturursun.. Ondan da korkma brşey olmaz.. = ) hımm Hareketsiz oturmanın hele de otururken sürekli birşeyler tıkınmanın kalçayı büyüteceği kesin ama düzleştirir mi bilemem canım.. : )

ilk cümlenizi okurken konumu silmek istedim yaa :) niyeyse hiç bu yönden düşünmemiştim :)

teşekkür ederim:)

Back