• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalcada siyatik agri icin hangi doktora gidilmeli

purpleblue

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2021
164
31
18
Beyin ve sinir cerrahisine gittim fakat gecmiyor kalcamdan topuguma kadar baski agri var ortopediyemi gitmeliyim yoksa baska beyin ve sinir cerrahinami gideyim boyle sorun yasayan var mi aranizda

Evet doktorumun verdiklerini yapiyorum ama kalcamdaki bicak saplanmasi agrisi ve topallamam gecmiyor
Sinir sıkışması hala devam ediyorsa bir de ortopediye uğramanızı tavsiye ederim. Kalça bölgesinde olduğu için ilgilenebilirler. Sinir gevşetme ameliyatı var diye biliyorum. Ama mucize beklememek lazım tabi…

Sinir sıkışması hala devam ediyorsa bir de ortopediye uğramanızı tavsiye ederim. Kalça bölgesinde olduğu için ilgilenebilirler. Sinir gevşetme ameliyatı var diye biliyorum. Ama mucize beklememek lazım tabi…
Ortopediyede gitmeyi planliyorum evet bide o gorse daha iyi olacak beyin cerrahina gitmistim cunku tesekkurler cvp icin ameliyat dermi bilmiyorum gecsinde bir an once

Back