Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Beyin ve sinir cerrahisine gittim fakat gecmiyor kalcamdan topuguma kadar baski agri var ortopediyemi gitmeliyim yoksa baska beyin ve sinir cerrahinami gideyim boyle sorun yasayan var mi aranizda
Beyin ve sinir cerrahisine gittim fakat gecmiyor kalcamdan topuguma kadar baski agri var ortopediyemi gitmeliyim yoksa baska beyin ve sinir cerrahinami gideyim boyle sorun yasayan var mi aranizda
Sinir sıkışması hala devam ediyorsa bir de ortopediye uğramanızı tavsiye ederim. Kalça bölgesinde olduğu için ilgilenebilirler. Sinir gevşetme ameliyatı var diye biliyorum. Ama mucize beklememek lazım tabi…
Sinir sıkışması hala devam ediyorsa bir de ortopediye uğramanızı tavsiye ederim. Kalça bölgesinde olduğu için ilgilenebilirler. Sinir gevşetme ameliyatı var diye biliyorum. Ama mucize beklememek lazım tabi…
Ortopediyede gitmeyi planliyorum evet bide o gorse daha iyi olacak beyin cerrahina gitmistim cunku tesekkurler cvp icin ameliyat dermi bilmiyorum gecsinde bir an once