- 28 Mayıs 2016
- 1.101
- 451
- 123
- Konu Sahibi Papatyagibisin70
-
MR sonucumda bu ve eklem sıvısı belirgin artmıştır yazıyor Bu sorunu yaşayan arkadaşlar var mı ? .hamile değilim genelde bu rahatsızlık gebelikte görülürmüş.
Sanırım kimsede bu sıkıntı yok.
Henüz doktora gösteremedim sonuçlarımı sadece elimde MR sonucum var o yüzden buraya açtım konuyu belki bu rahatsızlığı yaşayan vardır diye.doktor tabir ettiğimiz kişiler var hastanelerde çalışıyolar kadrolu/sözleşmeli personel olarak , onlara bi danışın muhakkak karşılaşmışlardır
Bi arkadaşım normal bi insanda kırılma ihtimali %1 ise benim %90 dedi ve çok canım sıkıldı .Uzunca bir sure ayaginizin ustune basmamaniz koltuk değneğiyle yürümeniz gerekiyor
Yazını beğenmedim diye benim bir mesajımı bulup beğenmemek nasıl bir kafadır anlamış değilim. Muhtemelen dışarıda da sizin gibi biriyle muhatap değilimdir..millet derdini anlatıyor sen dalga geçiyorsun nesini beğenelim. Konu sahibi gel beni tedavi et demedi kimseye. Aynı rahatsızlığa sahip kimseden fikir alacak. Nasrettin Hoca bana damdan düşeni getir demiş o hesap. Muhtemelen bunu da anlamazsın. Neyse senin işin çoktur senle aynı düşünmek zorunda olanları bulup beğenmemeye devam.doktor tabir ettiğimiz kişiler var hastanelerde çalışıyolar kadrolu/sözleşmeli personel olarak , onlara bi danışın muhakkak karşılaşmışlardır
Benim de şimdi yorumumu bulup eksilediYazını beğenmedim diye benim bir mesajımı bulup beğenmemek nasıl bir kafadır anlamış değilim. Muhtemelen dışarıda da sizin gibi biriyle muhatap değilimdir..millet derdini anlatıyor sen dalga geçiyorsun nesini beğenelim. Konu sahibi gel beni tedavi et demedi kimseye. Aynı rahatsızlığa sahip kimseden fikir alacak. Nasrettin Hoca bana damdan düşeni getir demiş o hesap. Muhtemelen bunu da anlamazsın. Neyse senin işin çoktur senle aynı düşünmek zorunda olanları bulup beğenmemeye devam.
İlginç bir kişilik. Hiç işi yokmuş gibi aklında tutup bizleri dedektif gibi iz sürüyorBenim de şimdi yorumumu bulup eksilediEki Görüntüle 2655695
Hamile değilim ama bende de var maalesefMR sonucumda bu ve eklem sıvısı belirgin artmıştır yazıyor Bu sorunu yaşayan arkadaşlar var mı ? .hamile değilim genelde bu rahatsızlık gebelikte görülürmüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?