• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalçada kontüzyonel kemik iliği ödemi yaşayan var mı?

Belimin sol kısmının alt kısmı belirgin bi şekilde şiş. Bu rahatsızlığı 3 yıldır çekiyorum ve daha bu hafta teşhis konuldu hep bel fıtığı teşhisi konuldu malesef.

doktor tabir ettiğimiz kişiler var hastanelerde çalışıyolar kadrolu/sözleşmeli personel olarak , onlara bi danışın muhakkak karşılaşmışlardır
Henüz doktora gösteremedim sonuçlarımı sadece elimde MR sonucum var o yüzden buraya açtım konuyu belki bu rahatsızlığı yaşayan vardır diye.

doktor tabir ettiğimiz kişiler var hastanelerde çalışıyolar kadrolu/sözleşmeli personel olarak , onlara bi danışın muhakkak karşılaşmışlardır
Yazını beğenmedim diye benim bir mesajımı bulup beğenmemek nasıl bir kafadır anlamış değilim. Muhtemelen dışarıda da sizin gibi biriyle muhatap değilimdir..millet derdini anlatıyor sen dalga geçiyorsun nesini beğenelim. Konu sahibi gel beni tedavi et demedi kimseye. Aynı rahatsızlığa sahip kimseden fikir alacak. Nasrettin Hoca bana damdan düşeni getir demiş o hesap. Muhtemelen bunu da anlamazsın. Neyse senin işin çoktur senle aynı düşünmek zorunda olanları bulup beğenmemeye devam.

Koltuk değnekleriyle yürümeniz gerekecek bir süre çok üzgünüm. İyi beslenmeniz, alkol, sigara, gazlı içecekler ve kortizondan uzak durmanız gerek. Kalsiyum, d vitamini, magnezyum seviyeleriniz yeterli olmalı. Bol su içmelisiniz. Kan dolaşımınızla ilgili problemleriniz varsa bunları çözmelisiniz. Doğum kontrol hapları bunla ilgili sorunlar yaratabiliyor. Dinlenmeniz yavaşlamanız gereken bir zaman sizin için çok geçmiş olsun en kısa zamanda atlatırsınız inşallah.

Yazını beğenmedim diye benim bir mesajımı bulup beğenmemek nasıl bir kafadır anlamış değilim. Muhtemelen dışarıda da sizin gibi biriyle muhatap değilimdir..millet derdini anlatıyor sen dalga geçiyorsun nesini beğenelim. Konu sahibi gel beni tedavi et demedi kimseye. Aynı rahatsızlığa sahip kimseden fikir alacak. Nasrettin Hoca bana damdan düşeni getir demiş o hesap. Muhtemelen bunu da anlamazsın. Neyse senin işin çoktur senle aynı düşünmek zorunda olanları bulup beğenmemeye devam.
Benim de şimdi yorumumu bulup eksiledi 🤣
BBBA8EAA-4FE6-4A08-9B5B-647B65C090DF.png

Kalsiyum d vitamini k2 vitamini kullanarak yediğine içtiğine dikkat edip istirahat ederek iyileşme sürecini hizlandirabilirsin

Back