Çocuk Hastalıkları Kalça USG kontrolü hakkinda anneler yardim lutfen.

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

HayalVera

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2019
2
7
1
33
Arkadaslar merhaba. 2 aylık bir bebegim var. Gebelikte bazi sorunlar yasadigim icin devlet hastanesi kabul etmedi o sebeple özelde doğum yaptim ve kontrolleri hep orada yapildi. Doktor kalca kontrolu istedi ama maalesef cok pahali bir fiyat verdiler.
Devlet hastanesinde yaptirmak istiyorum.

Sorum şu ; Ortopediden mi randevu almam gerekiyor yoksa cocuk hastaliklarindan mi ? Bazisi diyor cocuk hastaliklarindan randevu al seni o yonlendirecek. Bazisi diyor ortopediden al. Sizlerden yardim istiyorum. Siz nasil yaptirdiniz kalca kontrolunu ?

Merhaba. Rutin kontroller sırasında çocuk doktoru size hatırlatma yapıyor, kalça ultrasonu yaptırmanız gerekiyor diye. Onun dışında hiçbir işlevi yok çocuk doktorunun bu konuda. Doğrudan ortopediye sıra aliyorsunuz, ultrason sonucunu ortopedi doktoru yorumluyor. Doktor bir problem oldugunu söylerse o zaman çocuk doktorunuza da danışırsınız.

Cok tesekkur ederim. İki arada kalmistim gercekten cok sagolun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…