How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Çocuk Hastalıkları kalça ultrasonu

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

kestane

Guru
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2008
1.090
9
358
40
kızlar yaklaşık 20 gün önce özel bi hastanede doğum yaptım bizden 10 gün sonra için kalça ultrasonu çektirmemizi söylediler sağlık ocağıda gerek yok dedi aramızda bu ultrasonu çektiren varmı çok gereklimi sizce çünkü ben daha önce duymamıştım hiç

Canım bizde oğluma çektirmiştik.Kalça çıkıklığı için.Yürüyene kadar çok kesin bişey diyemiyomuş ya doktorlar.Zor bişey değil ama.Biz çektirmiştik içim rahat etmişti.

canim cektir ben kalca cikikligi gecirdim ne olur ne olmaz sen cektir

canım bendende istemişlerdi ben yaptırmadım bişeyde çıkmadı çok şükür doktor kontrolünde belli olmuyormuş ama yine sen bilirsin bişey olsa zaten belli olur doğduğunda doktorlar hemen muayene ediyorlar bu da yeni adet olsa gerek bazı şeyleri şart koşmaları bana rota virüsü aşısını kesin yaptır dedi doktorum yoksa bu sene kesin olurlar dedi hiçbişey olmadı tabi benim bi şans ama ben başka durumlardan dolayı yaptıramadım ama için rahat etmezse yaptır canımboshayallersmile

kızlar yaklaşık 20 gün önce özel bi hastanede doğum yaptım bizden 10 gün sonra için kalça ultrasonu çektirmemizi söylediler sağlık ocağıda gerek yok dedi aramızda bu ultrasonu çektiren varmı çok gereklimi sizce çünkü ben daha önce duymamıştım hiç

Merhaba.,
Evet kalça ultrasonu çok önemli mutlaka çektirmelisin benim 32 günlük kızım var ve 2 gün önce usg sini çektirdim ve kalça çıkıklığı çıktı allah şükür ki tedavisi mümkün tabii erken teşhis çok önemli bizde şimdi freşka bezi verdiler ve onu takıyoruz mutlaka gidip çektirmelisin umarım birşey çıkmaz

bizden de istemediler
belki gerek gördükleri bebeklerden istiyorlardır.

gerek görülen bebeklerden değil artık kalça usgsi zorunlu...

Mutlaka çektirin ve aksatmayın.Muaynede belli olmayan kalça çıkılığı usgde çıkıyor arkadaşlar

Kalça usg si her bebekden istenilir aslında çünkü muaynede belli olmayabiliyor erken teşhisdede tedavisi çok kolay oluyormuş bencede için rahat eder çekdir biz çektirmişdik

4. ayda da mutlaka röntgen çektirin bizim kalça gelişim geriliği varmış usg de çıkmadı röntgende çıktı doktorumuzun kızında olduğu için o önerdi Allah'tan röntgen çektirmişiz şimdi alet takıyoruz inş. düzelir.

kalça çıkığını gerek gördükleri bebeklerden istemiyolar her bebekten istiyolar bu bence çokta güzzel bişey muayenede nasıl anlaşılıyo merak ettim doktorların yaptığı şey ayaklarını birleştirip bakıyolar bide bacaklarını açıp bakıyolar tamamen açılıyomu her ikiside diye hangi doktora sorarsanız sorun bunu ister ama zorunlu deyil size kalmış bişey rota virüsüde zorunlu deyil doktorlar sana yaptırınca ve yaptırmayınca ne olacağını anlatıyo benim eşimin kuzeni ilk dozunu yaptırdı ikincisini yaptırmadı çocuk rota virüsü kaptı 1 hafta hastanede baygın vaziyette yattı ölümden döndü

Back