Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi kalça ultrason

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

burii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2011
129
4
merhabalar
bebeklerınıze kalca ultrasonu cektırdınızmı
nerede ve ne kadara cektırdınız
devlet hastanesınde cektırmek ıcın nasıl ıslem yapmak gerekıyor bılgısı olan varmı

biz özelde 50 tl ye çektirdik.fatih medical parkta. bazı özel hastanelerde 20 tlye de çekiliyor.

kendı hastanemıze sordum 130 mu ne oyle bırsey dedı
sızın hastanenız uygunmus

arkadaşım kusura bakma bende yanlış bilgi vermişim 50 tl olan işitme testiymiş 110 kalça ultrasonuymuş ama bir sürü özel hastanede daha uygun fiyatlara var.telefonla sormanı tavsiye ederim.benim eşim takıntılı hastane konusunda o yüzden o kadar para ödedik yoksa çok uygun olan yerler vardı

dogrudur ozaman evet
bızde ısıtme testıne para odemedık hastanede ucretsız yaptılar

2 dk lık bı ıslem hepi topu ..kudurmus bu ozle hastaneler... anlayamıyorum ıstedıklerı fıyatı...
bende dun cektırdım devlet hastanesınde 0 ytl yee ..kullanılan cihaz ozledede devlettede aynı..pekı aradakı ytl farkı niye?

ortopediyemi randevu aldınız,yoksa çocuk bölümümü sizi yönlendirdi ultrasona

Canım, bende özel hastanede çektirdim ultrason..40 tl idi..bizi çocuk doktoru yönlendirmişti ama sen eğer gidip kalça ultrasonu çektirmek istiyorum dersen yaparlar sanırım..Mesela ultrasona bakan bayan bize hemen kalçada bir sorun olmadığını söylemişti..çok kısa bir işlem zaten..İçin rahat olsun..

direkt ortopedıden randevu aldım,bebek dr u yonlerdırmeden ...kızım 6 aylık ılk dogdugunda kımse cektırmemız gerektıgını soylemedı yenı ogrendık aklımız kalmasın dıye tedbır amaclı cektırdık. ..devlete yaptırın yazık paranız bosa gıtmesın derım ben .. yınede sız bılırsınız..

bende bugun cocouk doktoruna gıttım elle muayane yaptı ve gerek yok cektırmeye dedı ama yınede cektırsemmı bılemedım

Eğer doktor gerek yok dediyse şüphelenilecek bir durum görmemiştir..Biz doktor şüphelendiği için çektirmiştik ultrasonu..Bence için rahat olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…