• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalça Kireçlenmesi , kalça protezi

Yona39

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2022
1
0
1
39
Kızlar, merhaba. Benimle aynı sorunu yasayan elbet vardır. Yorumlarınıza ihtiyacim var. Dogustan kalca cıkıklığım oldugundan dolayi kireclenme baslamîş. Yaşım 37. Ara ara ani bir hareket yaptığımda kasık bolgemde bir kasılma oluyordu. Tam anlamîyla bacak açılmadığı için dik duramiyorum, iki buklum yuruyorum.neyse bir iki iğne yediğim zaman bir hafta ìçinde normale donup isime gucume devam ediyordum.Ögretmenim bu arada. Bu kez duser gibi oldum kapıya tutundum ama o an kasığıma şiddetli bir ağrı girdi. Kas gevseltici iğneler falan fayda etmedi fizik tedavi goruyorum, 22 sean oldu yüzmeye basladim . Biraz kasılmada duzelme Vr fakat tam anlamîyla dik duramiyorum. Dört farklı doktor gezdim. Ikisi hemen protez ameliyati ol dedi. Diger ikisi kesinlikle bu yaşta protez ameliyati olmayacaksın, kaslarini guclendirmen gerek o kasįlma gececek dediler . Eylulde meselegime devam etmek.istiyorum, Sizce bu kasılma gecer mi yoksa sonum.ameliyat mi? Onerilerinizi bekliyorum.

Merhaba aynı dertten bende muzdaribim benim iki kalçamda çıkık doğmuşum sağ ameliyatlarla düzelmiş fakat sol daha da ağır dediklerinizin aynısını şuan bende yaşıyorum ve 22 yaşındayım 14 yaşında Samsunda muayene olduğum doktor kesinlikle bu yaşta olma 30unu bekle dedi boy vs uzar diye ki senelerdir boyum 144 ne uzama var ne başka bir şey ve ayrıca geçen gün bu konu hakkında araştırma yaparken avn olduğumu öğrendim yani sizin dediğiniz gibi hareket kısıtlanması kireçlenmeye dayalı ama benim bacağım darbe de aldı ben baltalimanında ameliyat oldum bir kaç gün sonra hastanedeki raporlarımı alıp izmirde başka bir doktora görüneceğim çünkü baltalimanında randevu bulmak çok çok zor kasılmadan kastınız sanırım kemiğinizin sanki kasığınıza batıyormuş hissiyatıdır çünkü bende de öyle şuan sandelye yada kanepeye oturduğumda bir süre sonra kalkacakken durup kalıyorum:( bu sıkıntının geçeceğini zannetmiyorum malesef yani ilaç iğne bir süre idare eder bana protez kalça demişler baltalimanında yani son çare olarak ama bacağım darbe aldığı için şuan daha da mı kötüleşti inanın bilmiyorum :( bence en iyisi muayene olup bir profdan akıl almak en azından ben öyle düşünüyorum çünkü 10 12 kez ameliyat olmuş biri olarak artık kaldıramıyorum Rabbim bu acıyı vermiş baş göz üstüne ama başka kimse yaşamasın tek temennim çünkü acı dolu günlerim oluyor çoğu zaman ve ızdıraplı:(çok geçmiş olsun sizlere de 🌹yardım edebileceğim bir konu varsa seve seve yardımcı olurum kul kula sebeptir her zaman💖

Kızlar, merhaba. Benimle aynı sorunu yasayan elbet vardır. Yorumlarınıza ihtiyacim var. Dogustan kalca cıkıklığım oldugundan dolayi kireclenme baslamîş. Yaşım 37. Ara ara ani bir hareket yaptığımda kasık bolgemde bir kasılma oluyordu. Tam anlamîyla bacak açılmadığı için dik duramiyorum, iki buklum yuruyorum.neyse bir iki iğne yediğim zaman bir hafta ìçinde normale donup isime gucume devam ediyordum.Ögretmenim bu arada. Bu kez duser gibi oldum kapıya tutundum ama o an kasığıma şiddetli bir ağrı girdi. Kas gevseltici iğneler falan fayda etmedi fizik tedavi goruyorum, 22 sean oldu yüzmeye basladim . Biraz kasılmada duzelme Vr fakat tam anlamîyla dik duramiyorum. Dört farklı doktor gezdim. Ikisi hemen protez ameliyati ol dedi. Diger ikisi kesinlikle bu yaşta protez ameliyati olmayacaksın, kaslarini guclendirmen gerek o kasįlma gececek dediler . Eylulde meselegime devam etmek.istiyorum, Sizce bu kasılma gecer mi yoksa sonum.ameliyat mi? Onerilerinizi bekliyorum.
Merhaba üzerinden zaman geçmiş ama benzer şikayetleri ben de yaşıyorum hayatım alt üst oldu. Şu an nasılsınız hastalıkla ilgili bir gelişme oldu mu

Back
X