• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalça gelişimi geriliği

Adenerel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2024
55
16
3
28
Selamlar ,

Kızım 2bucuk aylık ve kalça ultrasyonunda gelişim eksikliği mevcut suan 60 olması gereken değerler 56/58 1 ay sonra tekrar kontrole gidecegiz. Bu durumu yasayan varmı sonucları naısl oluyor . Cıkık yok dedi doktor ama gelişim yavaş

Selamlar ,

Kızım 2bucuk aylık ve kalça ultrasyonunda gelişim eksikliği mevcut suan 60 olması gereken değerler 56/58 1 ay sonra tekrar kontrole gidecegiz. Bu durumu yasayan varmı sonucları naısl oluyor . Cıkık yok dedi doktor ama gelişim yavaş
Merhabalar, kızım 4. Ayina girecek.bizimde o şekildeydi ikinci ultrasonda 63 üçüncü ultrasonda 62 idi degeri. Doktor suan gelişim aşamasında 6.ayinda getirin dedi. Yalniz bizim degerle 60 üstü olsa da kemigi künt müs ultrasonda öyle yazıyor

Bizim açılarda 57/58 1 ay sonra tekrar gideceğiz cok moralim boz

Bizim açılarda 57/58 1 ay sonra tekrar gideceğiz cok moralim bozuk
Merhaba benim de kızımda sol 59 sağ 56 çıktı bir ay sonra gelin dedi ama ben çok endişeliyim başka bir hastaneye gidecem sizinle şuanda degerlerimizde yakın iletişim halinde olabilir miyiz sizinle o kadar korku ve panik içindeyim ki

Merhaba benim de kızımda sol 59 sağ 56 çıktı bir ay sonra gelin dedi ama ben çok endişeliyim başka bir hastaneye gidecem sizinle şuanda degerlerimizde yakın iletişim halinde olabilir miyiz sizinle o kadar korku ve panik içindeyim ki
Bende aynı şekilde. Çift bez kullanmaktan baska yapabileceğimiz bir şey yok şuan için ama inanılmaz gergin ve üzgünüm. Doktorunuz düzelme olur gibi bir şey söylrdi mi

Back