• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalça gelişim geriliği ve tubinger cihazı :(

Hanzade Alya

Asaf'm
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2016
66
11
18
36
erkek bebeklerde daha seyrek görülmesine rağmen oğlumda kalça gelişim geriliği var :( 2.5 aylıkken konuldu teşhis 1 ay bekletti doktorumuz gelişebilir diye 1 ay sonra tekrar kontrole gittik ama o bir aydada düzelme olmadı eve tubinger cihazıyla döndük :( 1.5 aydır kullanıyoruz cihazı bu hafta kontrolümüz inş. düzelme vardır aynı durumu yaşıyan var mı? veya bilgisi olan ?

erkek bebeklerde daha seyrek görülmesine rağmen oğlumda kalça gelişim geriliği var :KK43: 2.5 aylıkken konuldu teşhis 1 ay bekletti doktorumuz gelişebilir diye 1 ay sonra tekrar kontrole gittik ama o bir aydada düzelme olmadı eve tubinger cihazıyla döndük :KK43: 1.5 aydır kullanıyoruz cihazı bu hafta kontrolümüz inş. düzelme vardır aynı durumu yaşıyan var mı? veya bilgisi olan ?
Hanzade hanım merhaba biz 2 ay kullandık, fakat ilk teşhis konuldugunda cift bez ile zaman kaybettirildigimiz icin su an bebegimiz 7 aylık aparat kucuk geldigi icin bu hafta degisecek. Bu hafta farklı bir dr daha gorsun istiyorum. 47 derecelerden 58 lere geldik rontgen acısı da tam sınırda. Siz istanbulda mısınız, hangi doktora gidiyorsunuz? Aysegul bursalıya goturmeyi dusunuyorum. Duydunuz mu siz? İnsallah bebeginizin durumunda duzelme olmustur..

malesef istanbul da değilim bingölde oturuyorum o yüzden imkanlarım sınırlı elazığ ve diyarbakıra gidiyoruz ama şu ara terör olaylarından dolayı gidemiyoruz burda gittik hasteneye rüntgen çektirdik rabbime çok şükür düzelme olmuş 1 ay daha kullanacağız sonra oğlum özgürlüğüne kavuşacak inş. benim eşimde sağlıkçı istanbulda fuat diye bir hoca var en iyisi diyebilirim size soyadını hatırlıyamıyotum eğer oğlumda düzelme olmasaydı gidicektik istanbula...burda dr. dedi altını değiştirirken çıkarma sadece benyodn banyoya çıkarıyoruz rabbim bebeklerimize şifa versin. gerçekten çok zor ve benim oğlum çook hareketli cihazı 2 kez kırdı burda cihazıda bulamıyoruz üretimi yok maalesef flasterle yapıştırıyorum.

Back