Çocuk Hastalıkları Kalça çıkıgı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Siyahi kiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2020
136
13
48
35
Merhabalar kizlar cocugum 2 aylik kalca cikigi tehsisi kondu bide kalca basi mi ne oluşmamış dr bj dahaki ay tekrar ulturason istedi Allahin izniyle bidahaki aya bisi kalmaz dedi.boyle bisey basina gelen var mi ?

Merhabalar kizlar cocugum 2 aylik kalca cikigi tehsisi kondu bide kalca basi mi ne oluşmamış dr bj dahaki ay tekrar ulturason istedi Allahin izniyle bidahaki aya bisi kalmaz dedi.boyle bisey basina gelen var mi ?
Rabbim acil şifalar versin inşallah düzelicek tir

Canım merhaba, 40 sene önce bana da aynı teşhis konmuş. Ailem başka bir hastaneye prof.a götürmüş, doktor görür görmez “kalça çıkığı falan yok” demiş. 6 ay sonra ilk tanıyı koyan çocuk doktorum “eheh geçmiş evet” gibi bir yorum yapmış. Sonuç kalça çıkığım falan yok! Saçma sapan üzüyorlar aileleri… Mutlaka iyi bir doktor görsün derim, şifa olsun

Hadi ya bende bi ortapediye gotureyim diyorum :/
Umarim yoktur bebisimde cunku süreçleri cok can sıkıcı.cok teşekkür ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…