• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kalca bel bacak agrisi yardimci olurmusunuz ?

Aeprenses

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2015
161
68
18
27
kizlar pko hastasiyim ve 3 aydir regl olmuyorum 2 aydir egilip kalktikca bel agriai vardi son bir aydir bacaklarimda agri var 4 gun once cok uzun yol yuruyup yoruldum belimde siddetliagri var ve kalcadan bacagima kadar agri oluyo hamile degilim bekarim zaten . suanda migdem agriyo ya ben de bel fitigi fln mi var yoksa regl olamadigim icinmi boyle oluyorum sastim kaldim ?

kizlar pko hastasiyim ve 3 aydir regl olmuyorum 2 aydir egilip kalktikca bel agriai vardi son bir aydir bacaklarimda agri var 4 gun once cok uzun yol yuruyup yoruldum belimde siddetliagri var ve kalcadan bacagima kadar agri oluyo hamile degilim bekarim zaten . suanda migdem agriyo ya ben de bel fitigi fln mi var yoksa regl olamadigim icinmi boyle oluyorum sastim kaldim ?

İstanbulda yaşıyorsun havalar kötüydü geçtiğimiz hafta. Romatizma olabilir. Benim de iltihaplı romatizmam var bütün hafta tutuktum çorap giyemeyecek haldeydim. Aynı bel kalça bacak tutuk. İğneyle açıldım :)
Fıtık da olabilir. Kasık ağrısı da olabilir bunun dışında. Dahiliye doktoruna gidersen yönlendirir bence.

romatizma yok kan testlerim temiz . fitik icin rontgen cektirdim emara gerek gormedi doktorum yok dedi bilmiyorum neden boyle

Ayy galiba bel fıtığı hemen doktora git ihmale gelmez ben bu konuda mağdurum malesef

romatizma yok kan testlerim temiz . fitik icin rontgen cektirdim emara gerek gormedi doktorum yok dedi bilmiyorum neden boyle
Tatlım fıtık röntgende gözükmez banada aynısını yaptı doktor röntgen çekti bişey Yok ama senin ayağını sürümem çok garip numaramı yapıyorsun dedi:KK53:başka dr gittim mr çekti iki büyük fıtığım vardı Ve omur iliğimi eziyordu sinirlere baskı yapıyordu sonuç iki yılda üç kez ameliyat oldum beyin ve sinir cerrahına gitmen gerekiyor bu arada ben yıllardır romatizma var sanıyordum meğer o ağrı fıtık ağrısıymış omur iliği ezdiği için oluyormuş

Romatizma öyle testte çıktı var çıkmadı yok denecek bir şey değil. Basit bir kireçlenme problemi de yaşıyor olabilirsin. Bu da romatizmadır. Ama kanda hiçbir şey çıkmaz. Fıtık olmadığına eminsin o zaman. Çok şiddetli bir tutukluk değilse hafif seyreden romatizmal bir ağrıdır. jinekolojiye gidip pkoyla ilgili olup olmadığını öğrendikten sonra romatolojiye görün. Pelvis grafisi çektirir muhtemelen.

Siyatik olabilir kalcadan bacaga vuruyorsa.Benim oyle.30 gun fizik tedavi aldim sonuc fayda etmedi.Sinir ucu gevsetici yesil recete raporuyla verilen agir bir ilac kullandim.O biraz dindirdi.Siz hemen bir fizik tedavi uzmanina gorunun.

Kineziterapi ile Boyun, Bel, Skolyoz, Eklem, Diz, Ayak, Kalça, Omuz, Sirt Tedavileri. Ameliyatsız, İlaçsız ve İğnesiz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back