Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yürüyüş bandında 2000 kalori yakıyordum ben..kalori yakarken br yandandadüşük kalorili beslenmekgerekiyor..işin zor kısmı.:)1 haftada 5 kg kismina katilmiyorum. Squat hareketi popo ve bacaklari cok güzel sikilastirip sekillendiriyor ama 5kg 1 haftada verdirmesi bos bir vaat. Haftada 1 kg bile verebilmek icin 3500 kalori fazladan harcamak gerekiyor. Bu da ancak dengeli beslenmek ve kardio ile mümkün.
Ayrica bu hareketler kalca acici degil, kalca bacak sekillendirici ve sikilastirici hareketler.
Iste o yuzden degil haftada bes kg bir kg bile verebilmek cok zor. Ozellikle normal kilolu insanlarda. Kilo azaldikca vermek zorlasiyor.yürüyüş bandında 2000 kalori yakıyordum ben..kalori yakarken br yandandadüşük kalorili beslenmekgerekiyor..işin zor kısmı.:)
boy 160 benim kilo 52 olmuş..şekillendirmek istiyorum ben şu an..28 kilo verdim..protein fazla karbonhitrat az tüketerek..3 senedir koruyorum kiloyuIste o yuzden degil haftada bes kg bir kg bile verebilmek cok zor. Ozellikle normal kilolu insanlarda. Kilo azaldikca vermek zorlasiyor.
Yuruyus bandinda 2000 kalori[/QUOTE]Yuruyis"cryptic, post: 37332687, member: 236598"]yürüyüş bandında 2000 kalori yakıyordum ben..kalori yakarken br yandandadüşük kalorili beslenmekgerekiyor..işin zor kısmı.:)
Yuruyus bandinda 2000 kalori[/QUOTE]Yuruyis"cryptic, post: 37332687, member: 236598"]yürüyüş bandında 2000 kalori yakıyordum ben..kalori yakarken br yandandadüşük kalorili beslenmekgerekiyor..işin zor kısmı.:)
evet spor salonunda..ama 6 ay spora gittikten sonra..2000 yakmaya başladım:)[/QUOTE]Yuruyus bandinda 2000 kalori
Ben yarim saat zor dayaniyorum[/QUOTE]evet spor salonunda..ama 6 ay spora gittikten sonra..2000 yakmaya başladım:)
kilon varsa uğraşmaya değer bence..müzik olmazsa olmaz ama..[/QUOTE][QUOTindeksin ic, post: 37332858, member: 236598"]Ben yarim saat zor dayaniyorum
Yani indeksim normal aslinda cok goze batan bir yerim de yok ama biseye takicam ben illa.. yazilicam tekrar salona hareket olur en azindan:)[/QUOTE]cryptiiçin çok önemli 32948 .!.:kilon varsa uğraşmaya değer bence..müzik olmazsa olmaz ama..