Kalça Açıcı Egzersizler Basit Hareketler Sizler İçin

Nevreste

Yeniden ☀
Yönetici
Editor
16 Ağustos 2010
294.155
605.508
43
Daha esnek ve sıkı kalçalara sahip olmak çok kolay. Videoyu izleyerek ezgersizleri evde yapabilirsiniz.

Son düzenleme:
1 haftada 5 kg kismina katilmiyorum. Squat hareketi popo ve bacaklari cok güzel sikilastirip sekillendiriyor ama 5kg 1 haftada verdirmesi bos bir vaat. Haftada 1 kg bile verebilmek icin 3500 kalori fazladan harcamak gerekiyor. Bu da ancak dengeli beslenmek ve kardio ile mümkün.
Ayrica bu hareketler kalca acici degil, kalca bacak sekillendirici ve sikilastirici hareketler.

Son düzenleme:
1 haftada 5 kg kismina katilmiyorum. Squat hareketi popo ve bacaklari cok güzel sikilastirip sekillendiriyor ama 5kg 1 haftada verdirmesi bos bir vaat. Haftada 1 kg bile verebilmek icin 3500 kalori fazladan harcamak gerekiyor. Bu da ancak dengeli beslenmek ve kardio ile mümkün.
Ayrica bu hareketler kalca acici degil, kalca bacak sekillendirici ve sikilastirici hareketler.
yürüyüş bandında 2000 kalori yakıyordum ben..kalori yakarken br yandandadüşük kalorili beslenmekgerekiyor..işin zor kısmı.:)

yürüyüş bandında 2000 kalori yakıyordum ben..kalori yakarken br yandandadüşük kalorili beslenmekgerekiyor..işin zor kısmı.:)
Iste o yuzden degil haftada bes kg bir kg bile verebilmek cok zor. Ozellikle normal kilolu insanlarda. Kilo azaldikca vermek zorlasiyor.

Yuruyis"cryptic, post: 37332687, member: 236598"]yürüyüş bandında 2000 kalori yakıyordum ben..kalori yakarken br yandandadüşük kalorili beslenmekgerekiyor..işin zor kısmı.:)[/QUOTE]
Yuruyus bandinda 2000 kalori:KK57:

Iste o yuzden degil haftada bes kg bir kg bile verebilmek cok zor. Ozellikle normal kilolu insanlarda. Kilo azaldikca vermek zorlasiyor.
boy 160 benim kilo 52 olmuş..şekillendirmek istiyorum ben şu an..28 kilo verdim..protein fazla karbonhitrat az tüketerek..3 senedir koruyorum kiloyu:KK69:

Yuruyis"cryptic, post: 37332687, member: 236598"]yürüyüş bandında 2000 kalori yakıyordum ben..kalori yakarken br yandandadüşük kalorili beslenmekgerekiyor..işin zor kısmı.:)
Yuruyus bandinda 2000 kalori:KK57:[/QUOTE]
evet spor salonunda..ama 6 ay spora gittikten sonra..2000 yakmaya başladım:)

Yuruyis"cryptic, post: 37332687, member: 236598"]yürüyüş bandında 2000 kalori yakıyordum ben..kalori yakarken br yandandadüşük kalorili beslenmekgerekiyor..işin zor kısmı.:)
Yuruyus bandinda 2000 kalori:KK57:[/QUOTE]
roky balboa müziğide etkili oluyor:KK53:

[QUOTindeksin ic, post: 37332858, member: 236598"]Ben yarim saat zor dayaniyorum:oops:[/QUOTE]
kilon varsa uğraşmaya değer bence..müzik olmazsa olmaz ama..[/QUOTE]
Yani indeksim normal aslinda cok goze batan bir yerim de yok ama biseye takicam ben illa..:KK43: yazilicam tekrar salona hareket olur en azindan:)

[QUOTindeksin ic, post: 37332858, member: 236598"]Ben yarim saat zor dayaniyorum:oops:
kilon varsa uğraşmaya değer bence..müzik olmazsa olmaz ama..[/QUOTE]
Yani indeksim normal aslinda cok goze batan bir yerim de yok ama biseye takicam ben illa..:KK43: yazilicam tekrar salona hareket olur en azindan:)[/QUOTE]
bence spor insana çok iyi geliyor..motivasyon için..mutluluk hormonunu arttırıyor..

cryptiiçin çok önemli 32948 .!.:
kilon varsa uğraşmaya değer bence..müzik olmazsa olmaz ama..
Yani indeksim normal aslinda cok goze batan bir yerim de yok ama biseye takicam ben illa..:KK43: yazilicam tekrar salona hareket olur en azindan:)[/QUOTE]
bence spor insana çok iyi geliyor..motivasyon için..mutluluk hormonunu arttırıyor..[/QUOTE]
Hem de saglik icin cok onemlii bu arada telefondan giriyorum ve msajlar birbirine karisiyor kusura bakma :KK43:

X