- 11 Haziran 2024
- 34
- 4
- 1
- 33
- Konu Sahibi berenada_aras
-
Ek atım nedir nasıl oluyorKizlar selam,
Bu yil bende hastalik hastaligi basladi. 1 yildir surekli sol tarafim, gogsum, sirtim agriyo batmalar ve sizlamalar oluyor. Check up yaptirdim, defalarca kardiyolojiye gorundum. Birsey yok psikolojik dedi hepsi. Fakat galiba kafama takmaktan kalbimde ek atimlar basladi. Cok rahatsiz edici. Hayattan sogudum resmen. Onceden kalbinde ek atim olup gecti artik diyen var mi aranizda? Buna cok ihtiyacim var. Cok umutsuz hissediyorum eski saglikli halimi ozledim. Ne yapmak lazim bu durumda?
Normal ritim dışında daha erken gelen atımEk atım nedir nasıl oluyor
Böyle mideden yukarı birşey geliyor sonra bı iki defa kalp hızlı hızlı atıyor o muNormal ritim dışında daha erken gelen atım
Yaşamadım bilmiyorum duydum ben sadece spor iyi gelmiş birine die öyle ortamda konuşuluyordu laf kalabalığındaBöyle mideden yukarı birşey geliyor sonra bı iki defa kalp hızlı hızlı atıyor o mu
Anladım canım teşekkür ederimYaşamadım bilmiyorum duydum ben sadece spor iyi gelmiş birine die öyle ortamda konuşuluyordu laf kalabalığında
Bununla ilgili açılmış konu var yapabılırsem sizi etiket yapayım orda sorun sorularınızıAnladım canım teşekkür ederim
Siz bi endoskopi yaptırın sizinki biraz mide sorununa benziyor eski mesajlarınıza baktım daAnladım canım teşekkür ederim
Evet ya şuandada bağırsaklarim garul gürül midem desen afedersiniz geğiremiyirum geğirsem değişik değişik sesler hayvan gibi tövbe yarabbimSiz bi endoskopi yaptırın sizinki biraz mide sorununa benziyor eski mesajlarınıza baktım da
Bagırsaklarınız intihaplanmış midenize gidiyor antibiyotik tedavisi uygulanması gerekiyor büyük ihtimal …. aynı şeylerı yaşadım biyere çıkamıyordum o gereksiz gehrik sesi yüzünden sürekli bi boş hava varmış gibi içimde midem ağzıma gelip gelip gidiyordu boş boş sonrasında bi yanmaa … gecmış zaman bu kadar hatırlıyorumEvet ya şuandada bağırsaklarim garul gürül midem desen afedersiniz geğiremiyirum geğirsem değişik değişik sesler hayvan gibi tövbe yarabbim
Doktora gidicem en kısa sürede çok sıkıldım bu durumdan sabahları bulantı oluyor yemek bile yiyemiyorumBagırsaklarınız intihaplanmış midenize gidiyor antibiyotik tedavisi uygulanması gerekiyor büyük ihtimal …. aynı şeylerı yaşadım biyere çıkamıyordum o gereksiz gehrik sesi yüzünden sürekli bi boş hava varmış gibi içimde midem ağzıma gelip gelip gidiyordu boş boş sonrasında bi yanmaa … gecmış zaman bu kadar hatırlıyorum
Sakın geciktirmeyin ben Hergun 3,500 mg antibiyotik almak zorunda kaldım mide kanserine doğru ilerliyormuş dedi doktorum o zaman çok kızmıştı neden geciktiniz dieDoktora gidicem en kısa sürede çok sıkıldım bu durumdan sabahları bulantı oluyor yemek bile yiyemiyorum
Bağırsakta gaz problemindrn başka birşey yasamiyorum aslında sadece midede sıkıntı yaşıyorumSakın geciktirmeyin ben Hergun 3,500 mg antibiyotik almak zorunda kaldım mide kanserine doğru ilerliyormuş dedi doktorum o zaman çok kızmıştı neden geciktiniz die
Bunun çözümü günlerce burda yorum yazmak değil .Bağırsakta gaz problemindrn başka birşey yasamiyorum aslında sadece midede sıkıntı yaşıyorum
Hem bu şekil konuşuyorsunuz hem erteliyorsunuz bian evvel bi doktor randevusu oluşturun çaresine bakın lütfen .Evet ya şuandada bağırsaklarim garul gürül midem desen afedersiniz geğiremiyirum geğirsem değişik değişik sesler hayvan gibi tövbe yarabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?